Forza Motorsport wordt het meest geavanceerde racespel

Forza Motorsport wordt het meest geavanceerde racespel

De Forza-serie is een klassieker in het racegenre. Binnenkort verschijnt het nieuwe deel en het belooft het technisch meest geavanceerde spel ooit te worden, wat de fans niet zal verbazen. Forza-spellen hebben altijd innovatie en technologie als basis om alle spelers een ongelooflijk realistische rijervaring te bieden. Als eerste deel in de serie dat op next-gen consoles uitkomt, maakt Forza Motorsport gebruik van de nieuwste technologie om het grootste spel tot nu toe te worden.

Realisme van de volgende generatie

Forza Motorsport werd gisteren gepresenteerd tijdens de Developer Direct, en het ziet er beslist beter uit dan zijn voorgangers. Niet alleen zal het "de meest moderne racewagens die we ooit op ons rooster hebben gehad" bevatten volgens de ontwikkelaar, maar ook het aantal auto's dat bij de lancering beschikbaar is, is indrukwekkend. Met meer dan 500 auto's bij de lancering, 800 upgrades en 20 verschillende omgevingen met meerdere circuits is Forza Motorsport een enorm spel. Ontwikkelaar Turn 10 heeft realisme als prioriteit in dit spel, en dat is echt te zien in de video. Spelers zullen genieten van extreme details in autoschade, vuilophoping en vele andere visuele aspecten van een spel dat ook indrukwekkende scenario's bevat, waaronder vijf geheel nieuwe locaties.

 

 

De systeemeisen om Forza Motorsport op de PC te spelen zijn nog niet onthuld, maar het is duidelijk dat ze behoorlijk veeleisend zullen zijn voor krachtige graphics. We zullen moeten wachten om erachter te komen hoe steil de minimumeisen zijn. In elk geval kun je er zeker van zijn dat de beste prijs om Forza Motorsport goedkoop te kopen bij onze prijsvergelijker te vinden zal zijn vóór de lancering. Microsoft heeft nog geen releasedatum voor het spel bevestigd, maar het komt ergens dit jaar uit voor Xbox Series X/S en PC.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief