Forza Motorsport is klaar om morgen aan zijn reis te beginnen

Forza Motorsport is klaar om morgen aan zijn reis te beginnen

De Forza-serie is welbekend bij de fans van racegames en het nieuwste deel is binnenkort beschikbaar voor alle spelers. De nieuwe Forza Motorsport komt over een paar dagen uit voor de meeste spelers, maar degenen die echt zo snel mogelijk van het spel willen genieten, hebben de mogelijkheid om morgen al te beginnen met spelen. Als je Forza Motorsport Premium Edition hebt gekocht, heb je recht op een vroege toegangsperiode die morgen begint. Maar wat kunnen we verwachten van de gloednieuwe Forza Motorsport?

Een spel dat vanaf de grond is opgebouwd

Forza Motorsport is niet zomaar een opgeknapte versie van een vorige iteratie. Het nieuwe deel in de raceserie is gemaakt om een intense simulatie-ervaring te bieden die enorm verschilt van het arcaderacen dat je ervaart in de Forza Horizon-serie. Forza Motorsport is een game voor mensen die geobsedeerd zijn door realistisch racen, met meer dan 20 echte circuits en een indrukwekkende lijst van meer dan 500 voertuigen die je kunt besturen. Zowel de scenario's als de auto's zijn tot in het kleinste detail nagebouwd. In combinatie met de meest realistische rijmechanismen levert de game een zo goed mogelijke ervaring in alle speltypen.

 

 

Het rijden in de game voelt soepel en responsief aan en je kunt de game ook aanpassen om de ervaring aan je voorkeuren aan te passen, waardoor elke speler optimaal van Forza Motorsport kan genieten. Turn 10 Studios heeft veel moeite gedaan om de franchise met de nieuwe Forza Motorsport weer in een goede vorm te krijgen en is ook van plan om de game uit te breiden met veel gratis content, waaronder natuurlijk nieuwe circuits en auto's.

Over het geheel genomen wordt Forza Motorsport een gamechanger voor fans van racesimulators als het op 10 oktober uitkomt voor PC en Xbox consoles. Zoals gewoonlijk kun je een goedkope Forza Motorsport code voor het platform van je voorkeur krijgen met onze prijsvergelijker. Vergeet niet dat je met de Premium Edition het spel al vanaf middernacht kunt spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief