Instant Gaming EU
 
 

Turn 10 pakt de problemen van Forza Motorsport aan

Turn 10 pakt de problemen van Forza Motorsport aan

Ondanks het enorme aantal spelers dat de Forza-serie al geruime tijd volgt, heeft Forza Motorsport een reeks problemen die de fans sinds de release van het spel hebben doen klagen. Deze hebben voornamelijk betrekking op het progressiesysteem in het spel, dat de community niet helemaal kan overtuigen.

Eindelijk een reactie

Ontwikkelaar Turn 10 heeft die problemen eindelijk erkend, en het heeft verklaard eraan te willen werken om ze op te lossen.

"We know that the progression system in Forza Motorsport is a divisive topic among our players. We’ve been gathering feedback from a variety of sources, including the Suggestions Hub, socials, forums, long-time players, and surveys to players who may not be as active on our traditional community gathering places."

"Addressing this feedback is a top priority for the team going into 2024, however it will take some time to properly evaluate options, make the necessary code changes, and thoroughly test those code changes."

Helaas is de officiële aankondiging met enige scepsis ontvangen door de fans van Forza Motorsport. Het is niet zo dat de veranderingen niet welkom zijn, maar ze komen te laat voor nogal wat mensen die het spel hebben gekocht in de hoop op de beste ervaring in de serie. Het is echter niet zo dat de ervaring die Forza Motorsport biedt niet memorabel genoeg is om je tijd te verdienen. In het spel kun je naar hartenlust rijden in een grote verscheidenheid aan auto's en het bevat veel interessante functies. Maar er is altijd ruimte voor verbetering en de verzoeken van de community leken misschien wel te lang genegeerd te zijn.

 

 

Hopelijk maakt deze nieuwe aanpak van de ontwikkelaar de fans van Forza Motorsport gelukkiger. Als je het spel een kans wilt geven en een spannende en realistische rijsimulatie-ervaring wilt ontdekken, gebruik dan onze prijsvergelijker om vandaag nog een digitale downloadcode voor Forza Motorsport te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief