Instant Gaming EU
 
 

Gratis Cyberpunk 2077 DLC komt begin 2021 aan

Gratis Cyberpunk 2077 DLC komt begin 2021 aan

Cyberpunk 2077 is een bron van meer nieuws, zelfs na de release. Het moet gezegd worden dat het spel door veel spelers hoog werd ingeschat. Niet minder dan 8 miljoen spelers hebben het spel van tevoren besteld, maar een groot aantal van hen is volledig teleurgesteld over het spel. Weare heeft het vooral over degenen die Cyberpunk 2077 op PS4 en Xbox One hebben gekregen. Hoewel dat het spel nog steeds een wereldwijde hit is met meer dan 13 miljoen verkochte exemplaren. Ondanks de recente verwijdering van de game uit de PS Store, zullen we de komende weken waarschijnlijk meer nieuws hebben, vooral omdat er een rechtszaak is aangespannen tegen CD Projekt Red.

De studio probeert de spelers gerust te stellen. Het heeft zich verontschuldigd voor de bugs die ze tegenkomen in het spel en heeft aangekondigd dat er in januari en februari twee grote fixes moeten komen om de ervaring op PS4 en Xbox One te verbeteren. Je zou kunnen denken dat de jongens van CD Projekt al hun handen vol hebben aan het oplossen van al deze bugs en dat ze de release van elke DLC die ze gepland hebben voorCyberpunk 2077 zouden vertragen... Maar je zou het mis hebben. Hoewel deze aankondiging sommige spelers ineen zal doen storten, zullen anderen die de straten van Night City goed hebben bewandeld blij zijn te weten dat er binnenkort nieuwe content in het spel zal komen. Het is op dit moment onduidelijk waar het over gaat, maar de website van het spel is geüpdatet met een nieuwe pagina die zichtbaar gewijd is aan DLC's die leest: "In Night City wordt een regen van gratis DLC's aangekondigd voor begin 2021".

 

 

Cyberpunk 2077 zal ook The Witcher 3-style betaalde uitbreidingen bevatten, die nog meer content zullen toevoegen, vooral wat betreft de verhaallijn. De inhoud van de gratis DLC zal natuurlijk bescheidener zijn, maar ze zullen spelers in staat stellen om regelmatig nieuwe functies in het spel te hebben.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief