Instant Gaming EU
 
 

Hogwarts Legacy krijgt een nieuwe zomerupdate

Hogwarts Legacy krijgt een nieuwe zomerupdate

Hogwarts Legacy was vorig jaar een van de grootste hits en verraste veel fans van de Harry Potter-romans met zijn unieke kijk op hun universum. Zonder al te diep te leunen op het verhaal van de jonge magiërs en ze alleen als inspiratiebron te hebben, biedt de game eindeloze mogelijkheden voor avontuur in een tijd die voorafgaat aan Potter en zijn vrienden. Verschillende hoofdpersonen, veel vrijheid om te spelen zoals je wilt en een uitgestrekte wereld vol magie en mythische wezens om te ontdekken waren genoeg om de fans te plezieren, maar het spel heeft ook indrukwekkende graphics en een gedetailleerd magiesysteem waarmee spelers zelfs de krachtigste bezweringen kunnen gebruiken.

Hogwarts Legacy werd een favoriet van veel spelers zodra het werd uitgebracht op PlayStation 5, Windows PC en Xbox Series X.
Meer dan een jaar later verrast Avalanche Software de fans van de game met een nieuwe Summer Update die nu al gratis beschikbaar is en nieuwe functies op alle platforms toevoegt aan Hogwarts Legacy.

Fotomodus en meer

De nieuwe Zomerupdate voegt een reeks nieuwigheden toe aan het spel, maar de belangrijkste is de gloednieuwe Fotomodus. Spelers kunnen nu hun favoriete momenten in het spel vastleggen en ze bewerken met allerlei effecten. Het is ook niet meer mogelijk om je talentpunten te resetten, maar het kost je wel een flinke som gouden munten per punt elke keer dat je het doet. De zomerupdate ontgrendelt ook veel mounts en voorwerpen die alleen beschikbaar waren voor PlayStation-spelers voor iedereen die de game bezit, ongeacht welk platform je gebruikt om naar de Tovenaarswereld te reizen. Om de nieuwigheden compleet te maken, is er nu een nieuwe reeks cosmetische voorwerpen, geïnspireerd op de sombere Azkaban-gevangenis, beschikbaar in Hogwarts Legacy.

 

 

Afgezien van de Foto-modus zijn de meeste nieuwigheden klein, maar ze maken je reis wel spannender in Hogwarts Legacy. Als je een van de beste spellen van 2023 hebt gemist, kun je natuurlijk onze prijsvergelijker gebruiken om de beste kortingen op Hogwarts Legacy spelcodes te vinden voor het platform van je keuze en je klaar te maken om je onder te dompelen in een wereld vol magie.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief