Eneba COM
 
 

Hogwarts Legacy landt op Nintendo Switch met indrukwekkende graphics

Hogwarts Legacy landt op Nintendo Switch met indrukwekkende graphics

Veel spelers waren verrast door de kwaliteit van de eerste beelden van Hogwarts Legacy op Nintendo Switch toen ze vorige maand werden onthuld. Ondanks dat Nintendo's hybride console een breed scala aan mogelijkheden heeft die het heel anders maken dan andere platforms, is het veel minder krachtig als het aankomt op graphics. Dit leidt in de meeste gevallen tot ports met aanzienlijk slechtere graphics, maar dat is niet bepaald het geval voor Hogwarts Legacy.

Ontwikkelaar Avalanche Software heeft hard gewerkt om het spel aan te passen aan de bescheiden hardwaremogelijkheden van Nintendo Switch en de resultaten zijn uitstekend, ook al zijn de verschillen merkbaar als je het spel vergelijkt met de versies op pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Texturen, resolutie en framerate zijn lager op de Switch-versie, maar het spel ziet er nog steeds geweldig uit op de draagbare console. Het meest opvallende verschil is dat de open wereld van het spel niet naadloos is op Nintendo's platform en dat spelers laadtijden zullen ervaren wanneer ze de wereld doorkruisen.

 

 

Eindelijk beschikbaar op Switch

Hogwarts Legacy levert een ervaring die net zo spannend is als die waarvan spelers op andere platforms kunnen genieten. In de game kun je de Tovenaarswereld bezoeken en een episch avontuur beleven als een heel bijzondere leerling van de beroemdste Toveracademie. Terwijl je je lessen volgt, onderzoek je een duister mysterie, breid je je krachten als magiër uit en ga je op in een verhaal waarin je niet per se de held hoeft te zijn.

Als je een Nintendo Switch-fan bent en je zat te wachten om een van de beste titels van 2023 op je favoriete console te spelen, bezoek dan gerust onze prijsvergelijker om een goedkope Hogwarts Legacy Switch-sleutel te bemachtigen en vandaag nog te beginnen met spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief