Eneba COM
 
 

Hogwarts Legacy is klaar voor lancering op Nintendo Switch

Hogwarts Legacy is klaar voor lancering op Nintendo Switch

Hoewel het misschien lijkt alsof het spel al lang geleden is uitgebracht vanwege de overvloed aan goede spellen die dit jaar beschikbaar zijn, is het nog maar een paar maanden geleden dat Hogwarts Legacy de hitlijsten op de meeste platforms veroverde. Nintendo Switch was de uitzondering op de regel, omdat we allemaal weten dat alles langzamer lijkt te gaan als het gaat om het aanpassen van spellen aan het unieke hybride platform van het Japanse bedrijf. Nu komen we dichter bij de dag waarop alle fans van Harry Potter en de Tovenaarswereld zich kunnen onderdompelen in een nieuw en spannend avontuur. Hogwarts Legacy komt volgende maand uit op Nintendo Switch en de ontwikkelaar heeft eindelijk onthuld hoe het eruit gaat zien.

Het ziet er geweldig uit op Switch

Ontwikkelaar Avalanche Software is erin geslaagd om met een behoorlijk indrukwekkende port van Hogwarts Legacy op Nintendo Switch te komen, ondanks de beperking van de console als het gaat om graphics. De Nintendo Switch is aanzienlijk minder krachtig dan zijn concurrenten, maar de unieke hybride mogelijkheden hebben er een van de beste consoles van Nintendo van gemaakt. Toen Hogwarts Legacy werd uitgebracht voor andere platforms werd het spel geprezen om zijn graphics, maar ook voor het met grote nauwkeurigheid tot leven brengen van de Tovenaarswereld in een meeslepende ervaring. Volgens de beelden die onlangs zijn vrijgegeven, zal het spel eenzelfde soort ervaring bieden op Nintendo Switch.

 

 

We kunnen niet wachten tot de ontwikkelaar een officiële video vrijgeeft van de gameplay van Hogwarts Legacy op Switch om erachter te komen of de animaties en dynamiek van het spel op gelijke voet staan met andere versies. De gameplaybeelden die tot nu toe zijn onthuld, bieden een behoorlijk hoog detailniveau, wat een hele prestatie is voor een Nintendo Switch-port.

 

 

Als je het spel nog moet ontdekken omdat je een Nintendo-fan bent en zat te wachten om het spel op je favoriete console te spelen, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om de beste deals voor Hogwarts Legacy Switch-sleutels te bekijken, en maak je klaar om vanaf 14 november 2023 de Tovenaarswereld te bezoeken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief