Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Hogwarts Legacy heeft een nieuwe verschijningsdatum

Hogwarts Legacy heeft een nieuwe verschijningsdatum
NEWS15 aug. 2022 14:00

Hogwarts Legacy is een langverwacht spel, maar de fans hebben het moeilijk omdat Avalanche Software meer problemen heeft dan verwacht om het spel klaar te krijgen voor de lancering. Na een aanvankelijke vertraging was de release van dit nieuwe avontuur, gebaseerd op de Toverwereld romans, gepland voor de komende feestdagen. Het zou geweldig geweest zijn om dit jaar met Kerst van het spel te kunnen genieten, maar dat zal niet gebeuren want Hogwarts Legacy is weer uitgesteld. De aankondiging is gedaan via Twitter, waar we ook de nieuwe verschijningsdatum voor Hogwarts Legacy kunnen vinden: 10 februari 2023.

 

 

De redenen achter het uitstel zijn de gebruikelijke in gevallen als deze: de ontwikkelaar heeft meer tijd nodig om de best mogelijke ervaring af te leveren. Hoe teleurstellend de aankondiging voor sommige fans ook mag zijn, we zijn er zeker van dat deze situatie veel beter is dan de gevolgen van een overhaaste lancering onder ogen te moeten zien. Zoals we allemaal weten zijn er veel factoren die de verschijningsdatum van een videospel kunnen beïnvloeden, waaronder de lancering van andere titels, maar het lijkt erop dat 2022 een erg ingewikkeld jaar is, want er zijn veel spellen die tot 2023 zijn uitgesteld.

In elk geval betekent dit alles dat we nu een vaste verschijningsdatum hebben voor Hogwarts Legacyen een beter spel krijgen, en daar kunnen we niet blijer om zijn. Het spel is een meeslepende ervaring die je meeneemt naar de Tovenaarswereld als een van de leerlingen van de beroemdste toveracademie. Het is normaal dat Avalanche bij de lancering streeft naar de best mogelijke ervaring.

 

 

Wil je je voorbereiden op Hogwarts Legacy, ga dan gerust naar onze prijsvergelijker om de beste prijzen te vinden en je Hogwarts Legacy code te krijgen voor elk platform vóór de release.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief