Hogwarts Legacy krijgt een nieuwe Arachnophobia modus

Hogwarts Legacy krijgt een nieuwe Arachnophobia modus

Hogwarts Legacy is het meest succesvolle spel van 2023 tot nu toe. Avalanche's kijk op het universum van Harry Potter is een episch avontuur dat je vele jaren voor de gebeurtenissen in de boeken in de huid kruipt van een heel bijzondere student van de Academie voor Toverkunst. In het spel ontdek je een fantasie-universum dat vertrouwd is voor de fans van de serie, terwijl het veel nieuwe details onthult. Het spel laat je het verhaal beleven zoals jij dat wilt, zowel wat betreft de gameplay als de moraal. Hogwarts Legacy is een totaal succes en het heeft op alle platforms een behoorlijk hoog aantal verkopen bij elkaar geharkt, maar het gaat nog beter worden.

Ik ben niet bang voor spinnen

De release van Hogwarts Legacy op PlayStation 4 en Xbox One een paar dagen geleden heeft het spel opengesteld voor een groter aantal spelers die zich al verdiepen in de Tovenaarswereld. Tegelijk met de lancering op de consoles van de vorige generatie heeft Avalanche een patch uitgebracht die een nieuwe gameplaymodus toevoegt aan Hogwarts Legacy. De enorme update voegt tal van bugfixes toe om de prestaties te verbeteren, evenals de Arachnophobia modus, die je kunt activeren in het toegankelijkheidsmenu in het spel. Het wijzigt het spel door alle vijandelijke spinnenverschijningen te veranderen. verwijdert hun geluiden, maakt statische spinnenlijken onzichtbaar, en verwijdert kleine spinnen grondeffectspawners. Het verwijdert letterlijk alle sporen van de achtpotige bedreigingen, behalve de plaatjes in het bestiarium voor je zielenrust. 

 

 

Het is best interessant hoe ontwikkelaars vaker op dit soort details letten en de toegankelijkheidsopties uitbreiden om rekening te houden met mogelijke fobieën van spelers. Een soortgelijk geval is de toevoeging van een thalassofobie toggle in Horizon Forbidden West vrij recent.

Of je nu bang bent voor insecten of niet, Hogwarts Legacy is nog steeds een spel dat je niet mag missen als je op zoek bent naar een uniek avontuur in de Tovenaarswereld. Het zal je verrassen met zijn prachtige graphics, spannende spelmechanismen en uitgestrekte wereld. Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste aanbiedingen voor Hogwarts Legacy CD keys voor elk platform te bekijken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief