Instant Gaming EU
 
 

Klassieke armor shaders komen terug in Destiny 2: Lightfall

Klassieke armor shaders komen terug in Destiny 2: Lightfall

Bungie blijft aankondigingen doen als onderdeel van de voorbereidingen voor de komende release van de nieuwe uitbreiding van Destiny 2. Destiny 2: Lightfall zal tal van nieuwigheden introduceren die verder gaan dan een nieuwe planeet om te verkennen, een nieuw verhaal en nieuwe subklassen. Armor mods werden onlangs vrijgespeeld voor alle spelers, en nu pakt Bungie een bepaalde kwestie aan die veel spelers al lange tijd dwarszit. Er zijn nogal wat klassieke armor shaders die momenteel niet beschikbaar zijn voor de meeste spelers, en we weten allemaal dat karakteraanpassing een zeer belangrijke functie is voor veel fans van Bungie's first-person shooter.

Deze shaders zullen worden verkocht door ADA-1 en je kunt de volledige lijst bekijken in een artikel dat ook Legacy Gear Focusing in detail beschrijft. Ada zal gedurende heel Seizoen 20 slechts drie shaders per week verkopen. Als het systeem volledig wordt ingevoerd met de komst van Destiny 2: Lightfall, zullen alle spelers "vele stukken uitrusting uit de laatste jaren van Destiny 2 kunnen verkrijgen, waarvan vele al geruime tijd niet meer toegankelijk zijn."

 

 

Als bonus zullen de focuskosten voor alle voorwerpen over de hele linie worden verlaagd voor de voorwerpen die al in het spel aanwezig zijn. Deze verandering alleen al zal een aanzienlijke invloed hebben op de economie van het spel en bevestigt dat de uitbreiding Destiny 2: Lightfall om vele redenen een game-changer zal zijn.

De release van Destiny 2: Lightfall is gepland voor 28 februari. De uitbreiding zal beschikbaar zijn op PlayStation en Xbox consoles, en PC via Steam en Epic Games Store. Gebruik gerust onze prijsvergelijker om de beste deals te vinden en een goedkope Destiny 2: Lightfall code te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief