Kinguin HP
 
 

Marvel's Midnight Suns' eerste DLC onthuld

Marvel's Midnight Suns' eerste DLC onthuld
NEWS20 jan. 2023 14:00

Marvel's Midnight Suns is een van de grootste verrassingen van 2022. De videospellen die draaien om het universum van Marvel hebben altijd een goede basis om op voort te bouwen, omdat de personages uit de comics en films behoorlijk populair zijn. Firaxis Games is erin geslaagd om met een videogame te komen die niet alleen spannende turn-based actie levert met een formule die doet denken aan geweldige spellen als XCOM 2, maar ook een zeer interessante verhaallijn bevat met veel dingen om te ontdekken terwijl je het mysterieuze terrein van de Abbey verkent. 

In feite breng je het grootste deel van je tijd in het spel door met dialogen en het volgen van het verhaal in plaats van het bestrijden van de goons die door Lilith worden aangestuurd. Hoewel het een ontmoedigende benadering van de gameplay kan zijn voor wie iets wil dat meer op de actie is gericht, is Marvel's Midnight Suns erin geslaagd de aandacht van veel spelers te trekken met zijn meeslepende verhaal. Firaxis richt zich nu op het uitbrengen van meer inhoud voor het spel en de eerste DLC komt deze maand.

Deadpool komt naar Marvel's Midnight Suns

Getiteld The Good, The Bad, and the Undead brengt deze DLC niemand minder dan Deadpool naar Marvel's Midnight Suns. De beruchte held vergezelt de Jager op zijn missie en voegt een flinke dosis humor, nieuwe vaardigheidskaarten, drie nieuwe verhaalmissies, meer vijanden, een nieuwe upgrade voor de Abbey en veel nieuwe skins en aanpassingsmogelijkheden voor Deadpool toe. De DLC lanceert op 26 januari voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. 

 

 

Je kunt The Good, The Bad, and the Undead krijgen als zelfstandige aankoop of als onderdeel van Marvel's Midnight Suns Season Pass. Vergeet niet dat onze prijsvergelijker het beste hulpmiddel is om een Marvel's Midnight Suns code te kopen als je hem goedkoop wilt krijgen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief