Instant Gaming EU
 
 

Marvel's Midnight Suns is gratis en mag je voor altijd houden

Marvel's Midnight Suns is gratis en mag je voor altijd houden

De wekelijkse weggevertjes in de Epic Games Store hebben gebruikers altijd weten te boeien en dienen als toegangspoort tot een breed scala aan spelervaringen. De trend begon met het bejubelde Dragon Age: Inquisition, geroemd om zijn narratieve diepgang en bekroond met de titel Game of the Year. Na dit succes breidde het aanbod van de winkel zich uit met Farming Simulator 22 en Chivalry II, waardoor een breed spectrum aan spelvoorkeuren aan bod komt.

Deze week is een bijzonder sterk aanbod en gamers kunnen 60 € besparen door dit spel op te halen. De naam is Marvel's Midnight Suns, dat een beoordeling van 83 krijgt op beoordelingssite Metacritic.

 

 

Marvel's Midnight Suns is het ultieme crossover-evenement dat het rijke verhaal, de relaties tussen personages, het aanpassen en de progressie van een RPG combineert met de tactische strategie en gevechtsmechanismen van een revolutionair nieuw kaartgebaseerd tactisch spel. Je speelt je af in de duistere kant van het Marvel Universum en smeedt onbreekbare banden met legendarische Marvel Superhelden en gevaarlijke bovennatuurlijke krijgers in de strijd tegen 's werelds grootste bedreiging tot nu toe... de demonische krachten van Lilith en de oudere god Chthon. Kortom, dit is een strategiespel vergelijkbaar met XCOM waarin je groep bestaat uit Marvel-helden en -schurken, en nog een hele goede ook.

Marvel's Midnight Suns is gratis in de Epic Game Store van donderdag 6 juni 2024 tot donderdag 13 juni 2024, daarna wordt het vervangen door een ander gratis spel.

Je kunt het spel claimen via de Epic Games Store website, of direct via de Epic Games Store launcher, en je hebt een Epic Store account nodig om dat te doen. Als je de giveaway mist, kun je zoals gewoonlijk altijd rekenen op onze prijsvergelijker voor de beste deal voor Marvel's Midnight Suns.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief