Eneba COM
 
 

Marvel's Spider-Man 2 krijgt New Game Plus

Marvel's Spider-Man 2 krijgt New Game Plus

Marvel's Spider-Man 2 is vandaag eindelijk verkrijgbaar op PlayStation 5 consoles en een grote spelersgemeenschap heeft zich gehaast om zich onder te dompelen in een spannend avontuur met Peter Parker en Miles Morales in de hoofdrol. Beide helden delen de spotlight in een verhaal waarin ze het opnemen tegen machtige superschurken met de straten van New York als scenario. Venom speelt een belangrijke rol in dit spel, net als het zwarte symbiontpak dat Spider-Man voor het eerst in de serie draagt. Met zijn geweldige krachten heeft Spider-Man genoeg nieuwe manieren om de misdaad te bestrijden, ook al kunnen deze soms behoorlijk wreed zijn. Al met al is Marvel's Spider-Man 2 een spel dat geen enkele fan van de held mag missen, en waarschijnlijk het meest spectaculaire spel in de serie.

Inhoud na de lancering

Marvel's Spider-Man 2 levert een ongelooflijke ervaring met geweldige graphics en spannende gameplayfuncties, maar de fans vragen zich nu al af wat de toekomst van het spel zal zijn. De marketingdirecteur van Insomniac, James Stevenson, heeft bevestigd dat de studio nog meer dingen in petto heeft. We weten al dat er in de toekomst nieuwe Spider-Man pakken beschikbaar zullen zijn voor de spelers via DLC, maar de game krijgt ook een New Game Plus modus om de levensduur te verlengen na de eerste keer spelen. Als alles volgens plan verloopt, komt deze nieuwe functie er nog dit jaar aan.

 

 

De New Game Plus modus zal niet de enige toevoeging zijn die binnenkort in Marvel's Spider-Man 2 verschijnt. Spelers zullen ook missies opnieuw kunnen spelen om hun beste momenten in het avontuur te herbeleven zonder helemaal opnieuw te hoeven beginnen. Op dit moment kun je een hogere moeilijkheidsgraad voor het spel vrijspelen als je het hebt uitgespeeld, maar je voortgang wordt dan gereset en je verliest alle vrijgespeelde vaardigheden en upgrades.

Als je besluit om onze prijsvergelijker te gebruiken om een Marvel's Spider-Man 2 PS5 sleutel te krijgen, vergeet dan niet om de nieuwste versie van het spel te downloaden voordat je gaat spelen om toegang te krijgen tot een verbeterd openingsgedeelte en meer toegankelijkheidsopties.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief