Instant Gaming EU
 
 

De verhaaltrailer van Marvel's Spider-Man 2 draait helemaal om Venom

De verhaaltrailer van Marvel's Spider-Man 2 draait helemaal om Venom

De aanstaande release van Marvel's Spider-Man 2 maakt alle fans van de serie enthousiast. Niet alleen zullen ze beginnen aan een nieuw avontuur met hun favoriete held in de hoofdrol, maar er zullen ook twee versies van de legendarische Spidey aanwezig zijn in de game. Zowel Peter Parker als Miles Morales zullen deelnemen aan een nieuw avontuur waarin ze het zullen opnemen tegen een aantal iconische schurken uit het Marvel Universum, waaronder Kraven de Jager, de Hagedis en natuurlijk Venom. Het is deze laatste die centraal lijkt te staan in het verhaal in het vervolg no Marvel's Spider-Man volgens de laatste officiële publicatie op de PlayStation blog, waar Marvel's Spider-Man 2 Senior Narrative Director Jon Paquette ons wat inzicht geeft in het verhaal.

"Aan het begin van ons verhaal zijn onze Spider-Men op de top van hun kunnen, maar zowel Peter Parker als Miles Morales worstelen met hun persoonlijke leven. Miles probeert tijd te vinden om zijn toelatingsexamen voor de universiteit te schrijven, maar hij blijft het uitstellen en richt zich in plaats daarvan op Spider-Work. Ondertussen staat Peter onder water met de betalingen voor het huis van tante May, maar hij kan het niet verkopen omdat het te veel voor hem betekent. En net als Miles probeert Peter (en faalt hij) een balans te vinden met zoveel verantwoordelijkheden. MJ wil Peter helpen met de hypotheek, maar haar baan staat op het spel nu J. Jonah Jameson terug is bij de Bugle en schoon schip wil maken. Onze helden zijn aangekomen op een kruispunt van wegen, met een onzekere toekomst en een aantal moeilijke beslissingen in het verschiet."

Met zo'n introductie is het duidelijk dat Marvel's Spider-Man 2 dieper zal ingaan op de relatie tussen beide helden. Ze hebben allebei een complex persoonlijk leven dat alleen maar ingewikkelder wordt door hun alter ego's als helden. Ook de verschijning van nieuwe schurken zal invloed hebben op het verhaal, maar het lijkt erop dat de spil van het verhaal in de game niemand minder is dan de buitenaardse symbiont in zijn meest chaotische en verwoestende vorm: Venom. Je kunt hier meer over te weten komen door de verhaaltrailer van Marvel's Spider-Man 2 hieronder te bekijken.

 

 

Een nieuwe Venom

Een van de meest interessante feiten over Marvel's Spider-Man 2 is dat het een nieuw Venom-verhaal zal brengen, dat dingen uit verschillende versies in de strips zal nemen om de spelers een unieke ervaring te bieden. We zullen nog even moeten wachten om hier meer over te weten te komen, maar het maakt de game zeker veel interessanter.

Marvel's Spider-Man 2 verschijnt op 20 oktober 2023 en je vindt de beste aanbiedingen voor Marvel's Spider-Man 2 PS5-sleutels op onze prijsvergelijker in de aanloop naar de release.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief