De Venom-bug is nu verholpen in Marvel's Spider-Man 2

De Venom-bug is nu verholpen in Marvel's Spider-Man 2

Soms blijkt een fout een van de beste eigenschappen in een videogame te zijn en dit is precies wat er gebeurde in Marvel's Spider-Man 2. Zoals je al weet als je het spel hebt gespeeld, zijn de symbiont en Venom twee centrale elementen van het verhaal in het spel. Net als in de strips veranderden de ongelofelijke krachten die het buitenaardse wezen Peter Parker geeft de manier waarop de fans naar de iconische held kijken volledig. Natuurlijk zijn de nadelen ook groot, maar ze zullen uiteindelijk de oorsprong zijn van een van de grootste antihelden in het verhaal van Spider-Man.

In Marvel's Spider-Man 2 is de symbiont voor een korte periode speelbaar, maar het spel had een glitch waardoor spelers vrij New York konden verkennen. Deze bug werd een van de favoriete ervaringen van de fans in het spel. Ontwikkelaar Insomniac Games blijft updates uitbrengen om bepaalde aspecten van het spel en kleine bugs op te poetsen, en het blijkt dat de nieuwste patch deze bug heeft verholpen. Daardoor kun je de grenzen van een specifiek missiegebied niet overschrijden terwijl je als Venom in de game speelt. Deze fix voorkomt opslagfouten.

Records breken

Marvel's Spider-Man 2 wordt nu al beschouwd als de beste game met Spider-Man in de hoofdrol. Het spel levert een geweldige ervaring die een groot aantal spelers heeft overtuigd. Volgens Sony heeft Marvel's Spider-Man 2 meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht in slechts 11 dagen na de lancering en werd het de snelst verkopende PlayStation Studios-videogame ooit. De mogelijkheid om als zowel Peter Parker als Miles Morales te spelen is absoluut een geweldige toevoeging aan een spel dat een van de grootste releases van dit jaar is.

 

 

Als je Marvel's Spider-Man 2 nog moet ontdekken en je wilt onderdompelen in een episch avontuur als je favoriete held, kun je zoals gewoonlijk alle aanbiedingen voor Marvel's Spider-Man 2 PS5-sleutels vinden met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief