Instant Gaming EU
 
 

Marvel's Spider-Man 2 lanceringstrailer loopt vooruit op een spectaculaire lancering

Marvel's Spider-Man 2 lanceringstrailer loopt vooruit op een spectaculaire lancering

Insomniac Games had een serieuze uitdaging voor de boeg bij het maken van de nieuwe Marvel's Spider-Man 2, maar het lijkt erop dat ze die met vlag en wimpel hebben doorstaan. De game introduceert niet alleen nieuwe schurken en een spannende verhaallijn met Peter Parker en Miles Morales in de hoofdrollen, maar voelt ook dynamischer aan en de gevechten zijn spectaculairder dan ooit. De mogelijkheid om het zwarte pak met symbiote krachten te dragen is een complete game-changer in de serie. Onze favoriete held zal toegang hebben tot meer vaardigheden dan ooit, ook al kunnen er enkele nadelen en gevolgen zijn in termen van het verhaal die nog moeten worden onthuld.

De studio heeft geweldig werk geleverd in Marvel's Spider-Man 2 door sommige delen van New York, die de fans voor het eerst in de serie zullen bezoeken, tot in detail na te spelen. Ook het kwaliteitsniveau van de graphics is uitstekend, zoals we hebben kunnen zien in de beelden van het spel die tot nu toe zijn onthuld.

Klaar voor release

We hebben nu een nieuwe kans om het Spider-Duo in actie te zien dankzij de Marvel's Spider-Man 2 launchtrailer die dit weekend is uitgebracht. Een geweldige combinatie van in-game beelden en cinematics laat je verlangen naar meer en laat je klaar zijn voor de aanstaande lancering van Marvel's Spider-Man 2 over lechts een paar dagen.

 

 

Marvel's Spider-Man 2 brengt een nieuw verhaal dat zich afspeelt na de gebeurtenissen in Marvel's Spider-Man: Miles Morales en waarin beide helden het opnemen tegen nieuwe bedreigingen. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft onthuld dat er verschillende DLC's beschikbaar zullen zijn met gloednieuwe Spider-Man-pakken voor Peter en Miles nadat de game is uitgebracht op 20 oktober 2023. Vergeet niet dat het nieuwe avontuur exclusief is voor PlayStation consoles en dat je nu al de beste aanbiedingen voor Marvel's Spider-Man 2 PS-sleutels kunt vinden met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief