Instant Gaming EU
 
 

Mortal Kombat 1 krijgt naar verluidt nieuwe online functies

Mortal Kombat 1 krijgt naar verluidt nieuwe online functies

Hoewel ontwikkelaar NetherRealm Studios Mortal Kombat 1 met succes heeft uitgebracht, is er nog wel wat ruimte voor verbetering in de reboot van de iconische vechtgameserie. Het spel is in hevige concurrentie met de andere twee grote reuzen in het genre, namelijk Street Fighter 6 en Tekken 8. De titel van Capcom is nog niet beschikbaar om te spelen, maar we weten al wel het een en ander over de mogelijkheden. Natuurlijk heeft elk klein detail dat de gameplay kan verbeteren de potentie om een toekomstige toevoeging aan een van deze games te worden. De gemeenschap van Mortal Kombat 1-spelers heeft meer dan genoeg tijd gehad om bepaalde functies voor de game aan te vragen, en recente lekken wijzen op aankomende veranderingen.

Online gameplay is de sleutel

Mortal Kombat 1 biedt de fans van de populaire vechtserie al een behoorlijk opwindende online ervaring, maar NetherRealm Studios werkt er mogelijk aan om deze te verbeteren met nieuwe functies. Volgens recente datamining zou de game twee functies krijgen waar de fans veel om vragen. Aan de ene kant zouden online lobby's spelers in staat stellen om met elkaar te communiceren en samen te komen voor hun wedstrijden. Deze functie is al aanwezig in andere spellen en zou het gemeenschapsgevoel zeker verbeteren. Aan de andere kant zou een online oefenmodus zorgen voor een betere ervaring, vooral voor nieuwkomers. Beide functies zullen in een toekomstige update aan Mortal Kombat 1 worden toegevoegd.

 

 

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, zouden deze twee functies op de lijst kunnen staan van dingen die naast crossplay aan het spel worden toegevoegd. Zoals een paar weken geleden is onthuld, is NetherRealm Studios van plan om in februari 2024 crossplay aan Mortal Kombat 1 toe te voegen. Het zou de perfecte gelegenheid zijn om online lobby's en oefeningen te introduceren. Het is de moeite waard om op te merken dat deze functies al aanwezig waren in eerdere games in de Mortal Kombat-serie, dus het zou niet vreemd zijn als ze binnenkort worden toegevoegd.

Als je wilt deelnemen aan een van de meest brute en woeste vechtervaringen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een Mortal Kombat 1 spelcode te kopen tegen de beste prijs voor PC, PS5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief