De nieuwste patch voor Mortal Kombat 1 verbetert de gameplay

De nieuwste patch voor Mortal Kombat 1 verbetert de gameplay

Niet alles is het toevoegen van nieuwe personages aan Mortal Kombat 1 voor NetherRealm Studios. De fans zijn meestal tevreden met de staat van de game op dit moment (niet op Nintendo Switch), maar er is altijd ruimte voor verbetering en dat weet de ontwikkelaar. Ter gelegenheid van Halloween heeft de studio een nieuwe patch uitgebracht voor Mortal Kombat 1 die enkele nieuwigheden aan de game toevoegt, maar ook met verschillende verbeteringen komt die resulteren in een betere gameplay-ervaring.

 

 

De in-game patch notes voor Mortal Kombat 1 update 0.134 bevatten het volgende:

 

  • Halloween Fatality toegevoegd aan de Premium Store
  • Moves kunnen nu aan de HUD worden vastgemaakt
  • Ping/verbindingsindicator in de game kan nu worden ingeschakeld in Online-opties
  • Mogelijkheid toegevoegd om voicechat en microfoon te dempen via het hoofdmenu onder de instellingen van het menu Audio-instellingen en Pauze in een online wedstrijd
  • Gevallen opgelost waarin de gele melding voor Nieuwe items niet werd gewist
  • Bugfixes voor algemene gameplay

 

Met deze veranderingen pakt NetherRealm een aantal problemen aan die al door spelers zijn gemeld, zoals de dominantie van bepaalde Kameo-assists in de meta (we hebben het over jou, Cyrax). De ontwikkelaar heeft niet gedetailleerd uitgelegd wat alle veranderingen inhouden, maar de spelers ondervinden ze al wel.

Meer op komst

Waarschijnlijk komen er binnenkort nog meer fixes naar Mortal Kombat 1. Steeds meer spelers klagen erover dat het spel steeds meer ruimte inneemt op hun harde schijf. Het lijkt erop dat elke keer dat het spel crasht, het een enorm bestand van 1 GB achterlaat op je harde schijf. Hopelijk lost NetherRealm dit de komende dagen op en heeft het meer tijd om te gaan kijken naar de prestatieproblemen van Mortal Kombat 1 op Nintendo Switch.

Als je het nieuwste deel in een van de populairste vechtgameseries aller tijden nog moet ontdekken, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om een goedkope Mortal Kombat 1 code te kopen en maak je klaar voor een aantal Fatalities.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief