Mortal Kombat 1 Seizoen 5 begint met uitbreiding Invasions-modus

Mortal Kombat 1 Seizoen 5 begint met uitbreiding Invasions-modus

De Mortal Kombat-serie staat bekend om zijn wreedheid en spannende actie, maar ook om het indrukwekkende aantal personages en aanpassingsmogelijkheden in de games. Mortal Kombat 1 is wat dat betreft niet anders dan zijn voorgangers en ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft sinds de release al veel nieuwe vechters toegevoegd aan het rooster van de game. Nu brengt het begin van Seizoen 5 nog meer nieuwigheden naar Mortal Kombat 1 en richt het zich op het uitbreiden van de Invasions-modus van de game.

Seizoen van de stormen

Een spectaculaire trailer met Dark Raiden dient als introductie voor Seizoen 5 van Mortal Kombat 1. Deze kwaadaardige versie van de legendarische Dondergod is de nieuwe eindbaas in het speltype Invasions en zal zelfs voor de meest doorgewinterde spelers een grote uitdaging zijn. Het nieuwe seizoen biedt spelers ook de mogelijkheid om een overvloed aan nieuwe skins met donder-thema vrij te spelen voor hun favoriete vechters, waaronder Johnny Cage, Scorpion, Liu Kang, General Shao, Sub-Zero, Kung Lao, Rain en Raiden. Seizoen 5 brengt ook de komst van Ermac naar de game, maar alleen voor degenen die Mortal Kombat 1 Kombat Pack bezitten. Als je daar niet bij zit, zul je tot 23 april moeten wachten om hem vrij te spelen in de game.

 

 

Vergeet niet dat Season of the Storms een aantal maanden doorloopt en dat alle vrij te spelen content beschikbaar is tot 4 juni, wanneer een nieuw seizoen vol verrassingen het stokje overneemt. Natuurlijk, als je een van de beste en spannendste vechtervaringen in het genre nog moet ontdekken, staat onze prijsvergelijker tot je beschikking zodat je met een paar klikken een digitale downloadcode voor Mortal Kombat 1 kunt kopen voor de beste prijs.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief