Mortal Kombat 1 onthult Homelander in een brute video

Mortal Kombat 1 onthult Homelander in een brute video

Ontwikkelaar NetherRealm staat op het punt het vijfde personage uit te brengen in het eerste DLC-pakket voor Mortal Kombat 1. Het nieuwste deel in de populaire vechtserie werd versterkt met de toevoeging van Omni-Man, het iconische personage uit de Invincible animatieserie, en Quan Chi, de ongelooflijk krachtige necromancer uit de Mortal Kombat-serie. Peacemaker en Ermac volgden, en nu is het de beurt aan Homelander, de sociopaat en narcistische leider van The Seven uit de tv-serie The Boys. Deze geduchte schurk voegt zich binnenkort bij het rijtje vechters dat beschikbaar is in Mortal Kombat 1 en de makers van het spel hebben een nieuwe video uitgebracht die een goed beeld geeft van zijn vaardigheden in gevechten.

Patriottisch narcisme

Homelander is niet alleen een natuurkracht die in staat is om in een opwelling de machtigste tegenstanders te vernietigen, maar hij is ook een brute sociopaat die niets geeft om het uitroeien van mensen. In Mortal Kombat 1 zal hij een kracht zijn om rekening mee te houden, vooral met zijn kenmerkende move, die inhoudt dat hij zijn tegenstanders laat smelten met de bonen die hij uit zijn ogen kan schieten. Natuurlijk kon NetherRealm de kans niet voorbij laten gaan om hier een brute fatality van te maken. Het personage uit The Boys wordt tot in detail weergegeven, inclusief zijn vreemde obsessie voor het drinken van moedermelk. Hij zal zeker een geweldige toevoeging zijn aan een spel dat zich te buiten gaat aan geweld en wreedheid om een intense vechtervaring te leveren.

 

 

Helaas is er nog geen releasedatum bevestigd voor de Homelander DLC, maar degenen die het Mortal Kombat 1 Kombat Pack bezitten krijgen er toegang toe zodra het zonder extra kosten beschikbaar is. Na hem is Takeda Takahashi het enige personage dat nog in het pakket zit en het zou ergens dit jaar moeten verschijnen. Het is heel waarschijnlijk dat NetherRealm in de toekomst meer vechters zal uitbrengen.

Als je een fan bent van de Mortal Kombat-serie of je moet een van de meest ongelooflijke vechtvideogame-ervaringen in het genre nog ontdekken, dan zijn de goedkoopste Mortal Kombat 1 deals nu al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief