Mortal Kombat 1 krijgt eindelijk crossplay begin 2024

Mortal Kombat 1 krijgt eindelijk crossplay begin 2024

Spelers van Mortal Kombat 1 wachten al sinds de release met spanning op de crossplay compatibiliteit van de game. Hoewel crossplay geen must is voor een gezonde multiplayerervaring in het nieuwste deel van de Mortal Kombat-serie, is een groter spelersbestand altijd goed voor de matchmaking en het bevorderen van de competitiviteit. In november bevestigde Ed Boon dat de game zo'n functie zou krijgen, maar er werd geen datum genoemd voor de implementatie.

Komt in februari 2024

Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft nu aangekondigd dat het volgend jaar februari crossplay zal toevoegen aan Mortal Kombat 1. Dit is opwindend nieuws voor de fans van het spel, want zij kunnen er nu naar uitkijken om over een paar maanden te vechten tegen vrienden die op andere platforms spelen. Er is echter slecht nieuws voor Nintendo Switch-gebruikers, want de update zal Nintendo's hybride console voorlopig niet bereiken. We weten niet of de oorzaak ligt in het enorme aantal problemen en de prestatieproblemen die Mortal Kombat 1 heeft op Switch. Het spel is zwaar bekritiseerd omdat het niet van hetzelfde niveau is als de versies voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

 

 

Mortal Kombat 1 krijgt naast crossplay-ondersteuning in februari extra functies. De toekomstige update zal ook bugfixes en gameplayverbeteringen toevoegen. We zullen moeten wachten tot NetherRealms de patch notes vrijgeeft om meer te weten te komen over de aankomende veranderingen.

Mortal Kombat 1 is erin geslaagd om het vuur in de harten van de fans weer aan te wakkeren met zijn nieuwigheden, waaronder een complete reboot van het verhaal. Als je nog moet ontdekken wat het te bieden heeft, gebruik dan onze prijsvergelijker om een goedkope Mortal Kombat 1 CD-sleutel te krijgen voor het platform van je keuze en begin vandaag nog met spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief