Instant Gaming EU
 
 

Mortal Kombat 1 verwijdert alternatieve skins uit DLC-pakketten

Mortal Kombat 1 verwijdert alternatieve skins uit DLC-pakketten

Veel fans hebben vol verwachting uitgekeken naar de komst van Mortal Kombat 1. NetherRealms Studios is erin geslaagd om een titel uit te brengen die op de meeste platforms een behoorlijk spannende ervaring biedt en richt zich nu op het maken van extra content voor de game. Hoewel Mortal Kombat 1 een grote cast aan vechters heeft, zodat je je favoriet kunt kiezen, is er altijd ruimte voor meer. Mortal Kombat-games staan erom bekend dat ze na de lancering veel speelbare personages introduceren via DLC en er zijn er al verschillende onderweg voor het nieuwste deel in de serie.

NetherRealms Studios heeft onlangs een nieuwe video uitgebracht waarin Omni-Man vecht tegen andere personages die al beschikbaar zijn in het spel. Hij is de eerste in een lijst van vechters die deel uitmaken van een aankomend DLC-pakket met populaire crossover-personages uit populaire tv-series.

 

 

Controverse slaat toe

Naast de onthulling van deze video is Mortal Kombat 1 het middelpunt geworden van controverse over de inhoud van de DLC-pakketten voor personages. De fans van het spel kregen in eerdere spellen extra skins om het uiterlijk van hun personages te veranderen als onderdeel van de inhoud van deze pakketten, maar deze zullen ontbreken in Mortal Kombat 1. Nu vreest de spelersgemeenschap die het spel ondersteunt dat al deze skins apart moeten worden gekocht.

Er is nog geen officiële verklaring over deze zaak, maar NetherRealms kan met een hete aardappel in zijn handen zitten, want Mortal Kombat spelers houden er meestal van om het uiterlijk van hun personages te veranderen. Toch komt de eerste DLC voor Mortal Kombat 1 binnenkort uit en we hopen dat de controverse over de skins zo snel mogelijk wordt opgelost. We hebben het tenslotte over een van de beste games uit de serie en spelers zouden zich geen zorgen moeten maken over zulke trivialiteiten.

Vergeet niet dat als je je nog moet verdiepen in de reboot van een van de populairste vechtgameseries aller tijden, onze prijsvergelijker de beste bron is van goedkope Mortal Kombat 1 CD-sleutels voor alle platforms.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief