Mortal Kombat 1 introduceert zijn nieuwe DLC-personage

Mortal Kombat 1 introduceert zijn nieuwe DLC-personage

Mortal Kombat 1 heeft met succes het vuur in het hart van een enorme gemeenschap fans weer aangewakkerd. De serie is al sinds het begin een favoriet onder vechtspelers en de brute en gewelddadige gevechten zijn ongeëvenaard. De herstart van de serie in termen van verhaal met Mortal Kombat 1 laat de spelers onderdompelen in een gloednieuwe wereld waarin oude vijanden kunnen samenwerken, maar het spel brengt ook veel spannende nieuwigheden in termen van gameplay.

Over het algemeen heeft Mortal Kombat 1 een zeer goede ontvangst gehad, ondanks de prestatieproblemen op Nintendo Switch. Ontwikkelaar NetherRealm Studios blijft de game uitbreiden met nieuwe functies en vechters, waaronder een aantal van de eerder aangekondigde helden uit een crossover DLC. Personages uit The Boys, Invincible en andere populaire tv-series en comics komen naar Mortal Kombat 1, en NetherRealm heeft een video gemaakt om de eerste in actie te laten zien.

Omni-Man betreedt het toneel

De onthullingstrailer is getoond tijdens de New York Comic-Con en laat zien dat de superkrachten van Omni-Man meer dan genoeg zijn om andere Mortal Kombat 1 vechters tot moes te slaan. Met zijn spectaculaire Fatalities zal het nieuwe personage zeker een favoriet van de fans worden als de DLC volgende maand uitkomt. Omni-Man wordt gevolgd door Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Homelander en Takashi Takeda als speelbare personages in de DLC. Je kunt verwachten dat er in de toekomst meer personages en Kameo-vechters aan Mortal Kombat 1 worden toegevoegd.

 

 

Mortal Kombat 1 levert een verbeterde ervaring zonder iets van de intensiteit van zijn voorganger te verliezen en het is snel de beste titel in de serie geworden voor veel spelers. Als je het spannende verhaal en de spannende gameplaymodi niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker om een goedkope Mortal Kombat 1 CD-sleutel te krijgen en begin vandaag nog met spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief