Bekijk een nieuwe gameplayvideo van Blasphemous 2

Bekijk een nieuwe gameplayvideo van Blasphemous 2

Een paar dagen voor de komst van Blasphemous 2 verrast ontwikkelaar The Game Kitchen ons met een nieuwe video waarin de gameplay wordt getoond. Het vervolg op een van de meest originele Metroidvania-titels van de afgelopen jaren komt uit op 24 augustus 2023 en biedt een unieke ervaring waar fans dol op zullen zijn. Als Blasphemous ons verbaasde met zijn gotische kunststijl geïnspireerd op oude Spaanse religieuze tradities, zal Blasphemous 2 dat blijven doen als we ons onderdompelen in een tweede reis om een nieuw Mirakel te trotseren. Maar het aankomende spel brengt meer nieuwigheden op het gebied van gameplay en zal zeker in de smaak vallen bij de fans, die de vele functies verbeterd zullen zien om een ervaring te leveren die meer als Metroidvania dan ooit kan worden beschouwd.

Actie

De video, die je hieronder kunt bekijken met dank aan IGN, laat de eerste vijftien minuten gameplay zien. Degenen die bekend zijn met de franchise zullen zien dat het meer dan genoeg is om een aantal van de vernieuwingen te zien die Blasphemous 2 met zich meebrengt, waarbij de mogelijkheid om tussen verschillende wapens te kiezen het meest in het oog springt. Je kunt ook een aanzienlijke verbetering in de kwaliteit van de graphics opmerken, wat bijdraagt aan een nog betere ervaring zonder afbreuk te doen aan de dynamiek.

 

 

In Blasphemous 2 heb je meer opties dan ooit om The Penitent One aan te passen en veel verschillende builds te maken die specifieke speelstijlen bevoordelen. Die moet je natuurlijk wel onder de knie hebben als je dit uitdagende avontuur, dat vol valstrikken, uitdagende vijanden en dodelijke eindbazen zit, wilt voltooien.

Als je je wilt onderdompelen in een wereld van boetedoening, wanhoop, duisternis en verlossing, en wilt vechten tegen groteske wezens die voortkomen uit je ergste nachtmerries, kun je de beste deals voor Blasphemous 2 PC keys voor de release vinden met onze prijsvergelijker.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief