Blasphemous 2 lijkt in niets op zijn voorganger

Blasphemous 2 lijkt in niets op zijn voorganger

Het originele Blasphemous verraste veel spelers met zijn duistere en gotische scenario's en unieke visuele stijl geïnspireerd op elementen uit de Spaanse religieuze cultuur. Het verhaal van The Penitent One en zijn strijd tegen The Miracle hebben veel fans geboeid die staan te popelen om zich onder te dompelen in het onlangs aangekondigde vervolg op deze Metroidvania platformgame met Souls-achtige gevechten. Blasphemous 2 belooft veel meer dan een nieuw avontuur en de jongens van The Game Kitchen zijn heel serieus bezig om het spel significant anders te maken dan zijn voorganger en tegelijkertijd de interesse van de fans vast te houden.

Nieuwe wapens en meer

In een recent interview onthulde producer David Erosa van Blasphemous 2 een aantal sappige details over het aankomende spel. Allereerst heeft The Game Kitchen het spel helemaal opnieuw gemaakt en zelfs de tijd genomen om al hun tools voor Blasphemous 2 opnieuw te ontwerpen. Dit alleen al onderscheidt het van het eerste spel in de serie, maar er is nog veel meer, vooral als het gaat om de gameplaymechanica.

The Penitent zal in het nieuwe spel een breed arsenaal tot zijn beschikking hebben in plaats van zich te moeten beperken tot zijn zwaard. Je kunt zijn vaardigheden ook op meerdere manieren aanpassen en ontwikkelen, zodat hij bij meer gevarieerde gameplaystijlen past. Al deze elementen en meer dragen bij aan het creëren van een ander soort gameplay-ervaring met nieuwe mechanieken die het Metroidvania-aspect van Blasphemous 2 een boost geven.

 

 

Met de release van Blasphemous 2 gepland voor 24 augustus 2023 op Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, hoeven we niet lang meer te wachten tot we als The Penitent One terug kunnen keren naar Cvstodia om het op te nemen tegen een nieuwe bedreiging. Zoals gewoonlijk vind je een Blasphemous 2 CD sleutel voor de beste prijs vóór de release met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief