Blasphemous 2 krijgt een aankondigingstrailer voor de releasedatum

Blasphemous 2 krijgt een aankondigingstrailer voor de releasedatum

Team17 Digital en The Game Kitchen hebben een nieuwe trailer onthuld voor de straffe Metroidvania Blasphemous 2. De video toont meer gameplaydetails, een kort verhaal over de lore en de zo gewenste releasedatum. Het spel komt uit op Nintendo Switch, pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Blasphemous 2 volgt op de gebeurtenissen van Blasphemous' 2021 Update Wounds of Eventide en dompelt spelers onder in de eindeloze cyclus van leven, dood en wederopstanding.

 

 

Het wonder is teruggekeerd, de geboorte van een profetisch nieuw wonderkind is voorspeld en het is opnieuw aan de boeteling om een vreemde wereld te verkennen, groteske gedrochten te verslaan en alles te geven om te voorkomen dat de profetie uitkomt. Spelers kunnen kiezen uit drie unieke wapens en een uitgebreide set vaardigheden. Ze moeten deze nieuwe hulpmiddelen gebruiken om lang genoeg te overleven om het vonnis te voltrekken aan iedereen die hen in de weg staat. Terwijl ze hun weg banen naar de onvermijdelijke laatste confrontatie, pikken ze stukjes verspreide overlevering op en ontrafelen ze lang vergeten geheimen van een nieuwe en straffende wereld terwijl ze keer op keer de dood bedriegen.

Belangrijkste kenmerken Blasphemous 2

  • Discover a rich non-linear world: A series of enchantingly grotesque landscapes await, oozing gothic charm and littered with unforgiving traps; there is no wrong turn to take, only scores to settle.
  • Unleash savage combat: Brutal executions and expanded combos provide new and devastating ways to rain destruction on the abominations that await.
  • Play your way: Blasphemous 2 provides the ability to customise and improve the Penitent Ones' base skillset, and introduces new unique weapons that expand player tactics.
  • Overcome intense boss battles: Twisted bosses with unique attack patterns and sundering abilities await in the darkest corners of this twisted new land.

 

Het spel heeft ook een artistieke richting die niet voor doetjes is weggelegd. Sommige eindbazen zijn visueel indrukwekkend, vooral als hun overtuigingen niet overeenkomen met het voorstel en het thema van het spel. Dit doet echter niets af aan de lol en het plezier van de Metroidvania stijl.

Blasphemous 2 belooft voort te bouwen op wat het eerste spel geweldig maakte en nieuwe functies te introduceren voor de Penitent One. Het spel lanceert op 24 augustus voor PC en consoles. Je kunt onze prijsvergelijker bekijken voor de beste deals voor Blasphemous 2 en getuige zijn van alle Miracle's gratie.

BG PPC IG EN
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief