Blasphemous 2 voorbestellingen zijn nu live

Blasphemous 2 voorbestellingen zijn nu live

The Game Kitchen en Team17 Digital hebben aangekondigd dat de voorbestellingen voor Blasphemous 2 live zijn gegaan. Een Digital Deluxe versie - exclusief voor Steam - is ook beschikbaar om te bestellen en bevat de officiële soundtrack van Blasphemous 2 en een digitaal artbook. Naast de wereldwijde lancering op digitale platforms vanaf 24 augustus, zullen fysieke edities van Blasphemous 2 verkrijgbaar zijn in Europa voor Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X|S met dank aan Astragon Entertainment en in de VS op 15 september.

Blasphemous 2 is een direct vervolg op de eerste gelijknamige game, Blasphemous. Het Wonder is teruggekeerd, de geboorte van een profetisch nieuw wonderkind is voorspeld en het is opnieuw aan The Penitent One om een vreemde wereld te verkennen, groteske gedrochten te verslaan en alles te geven om te voorkomen dat de profetie uitkomt.

 

 

Spelers kunnen kiezen uit drie unieke wapens en een uitgebreide set vaardigheden. Ze moeten deze nieuwe hulpmiddelen gebruiken om te overleven en een land te verkennen dat erop gebrand is om hen terug naar het graf te sturen. Monsterlijke vijanden en uitdagingen liggen om elke hoek op de loer en The Penitent One moet ze allemaal trotseren in zijn missie om de profetische geboorte van een nieuw Kind van het Wonder tegen te houden, terwijl hij verspreide stukjes overlevering verzamelt, lang vergeten geheimen ontrafelt en keer op keer de laatste omhelzing van de dood ontwijkt.

  • Ontdek een rijke non-lineaire wereld: Een reeks betoverend groteske landschappen wacht op je, vol gotische charme en bezaaid met onvergeeflijke valstrikken; je hoeft geen verkeerde afslag te nemen, alleen een rekening te vereffenen;
  •     Ontketen woeste gevechten: Brute executies en uitgebreide combo's bieden nieuwe en verwoestende manieren om vernietiging te laten neerdalen op de gruwelen die je te wachten staan;
  •     Speel op jouw manier: Blasphemous 2 biedt de mogelijkheid om de basisvaardigheden van de Penitent Ones aan te passen en te verbeteren en introduceert nieuwe unieke wapens die de tactiek van de speler uitbreiden;
  •     Overwin intense eindbaasgevechten: Verwrongen eindbazen met unieke aanvalspatronen en vernietigende vaardigheden wachten op je in de donkerste uithoeken van dit verwrongen nieuwe land.

Hoewel Blasphemous speelt als een Metroidvania, een genre dat een verstrengelde wereld biedt die zich geleidelijk opent naarmate we meer vaardigheden verwerven, zoals in Metroid Dread & Castlevania, doet de verhalende ontwerpstructuur behoorlijk denken aan het spel Dark Souls. Het plot wordt de speler niet op een presenteerblaadje aangereikt. In plaats daarvan moet je, als je je erin wilt verdiepen, de verspreide overleveringen in de spelwereld bij elkaar scharrelen, zoals te zien is in Salt en Sacrifice

Blasphemous 2 is te bestellen voor de Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Als je zin hebt om boete te doen en om geen fouten te maken, vergeet dan niet om onze prijsvergelijker te bekijken voor de goedkoopste CD Keys voor Blasphemous 2 CD-sleutels. Je vindt zoveel kortingen dat het wel een wonder lijkt.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief