Instant Gaming EU
 
 

Blasphemous 2

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De boeteling is terug in het vervolg op de veelgeprezen Metroidvania side-scroller. In Blasphemous 2 ontwaakt hij uit zijn eeuwige sluimer in een vreemde en mysterieuze wereld en begint hij opnieuw aan een schijnbaar eindeloze strijd tegen het Mirakel.



    De wereld van Blasphemous 2 bestaat uit sombere landschappen met een gotische stijl die je vaardigheden op de proef stellen terwijl je er doorheen navigeert en tegen hordes groteske vijanden vecht. Met nieuwe vaardigheden en wapens om te ontdekken, zal de boeteling talloze bedreigingen het hoofd moeten bieden, waaronder angstaanjagende en gigantische eindbazen. Met het nieuwe vaardigheidssysteem kun je een build aanpassen aan je favoriete gameplaystijl naarmate je vordert in de game. Het altijd aanwezige Souls-achtige vechtsysteem in de game garandeert dat je het niet makkelijk zult hebben, net als in Blasphemous.



    De geheimen van een duistere wereld vol gevaren wachten op je in Blasphemous 2. Vergezel de boeteling in een nieuwe beproeving terwijl hij de mythes en mysteries van een nieuwe wereld ontdekt terwijl hij probeert zijn laatste missie te volbrengen en het langverwachte einde van zijn boetedoening te bereiken.



    Met tal van nieuwe functies en gameplayverbeteringen behoudt Blasphemous 2 de geest van zijn voorganger en biedt het tegelijkertijd een gloednieuwe ervaring voor de fans van de serie.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Blasphemous 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    • Blasfemous 2 Digitaal Kunstboek
    • Blasfemous 2 originele soundtrack

    Opmerkingen over Blasphemous 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief