Rainbow Six Quarantine gaat uiteindelijk Extraction heten

Rainbow Six Quarantine gaat uiteindelijk Extraction heten

Rainbow Six Quarantine werd voor het eerst aangekondigd op de E3 van 2019 en zou oorspronkelijk in 2020 uitkomen. Maar het is duidelijk dat de lancering van het spel door Ubisoft is uitgesteld. Het uitstel werd door Yves Guillemot al in oktober 2019 aangekondigd, en het uitstel had ook betrekking gehad op andere spellen, zoals Watch Dogs Legion en Immortals Fenyx Rising, dat toen nog Gods & Monsters heette. Nu is het spel dat eerder Rainbow Six Quarantine heette eindelijk gepland voor het fiscale jaar 2021-2022, maar het zal eindelijk onder een andere naam verschijnen.

Het was al bekend dat het spel van naam zou veranderen, en er circuleerden al een tijdje geruchten over, waarbij de nieuwe naam Rainbow Six Parasite zou zijn, maar dit werd al snel ontkend door Ubisoft. Het zal uiteindelijk Rainbow Six Extraction heten en er is zelfs een korte video om het te onthullen.

 


Ubisoft heeft onthuld dat Rainbow Six Extraction de nieuwe naam van het spel is, een paar dagen voor de aftrap van E3 2021. De Ubisoft Forward conferentie begint op zaterdag 12 juni om 21.00 uur CEST, met een pre-show vanaf 20.00 uur. Het was al te verwachten dat er enkele aankondigingen zouden zijn, want het bedrijf onthulde een paar dagen geleden zijn line-up, en daarbij werd Rainbow Six Extraction genoemd:

 

Het hoofdevenement begint om 21 uur en zal enkele belangrijke aankondigingen bevatten, updates voor andere lopende Ubisoft spellen, en een paar verrassingen die je niet mag missen. Kom meer te weten over het volgende deel in de Rainbow Six franchise, voorheen bekend als Rainbow Six Quarantine, en geniet van wereld-exclusieve trailers en gameplay beelden van de geheel nieuwe co-op titel.

 

De teaser laat zien dat Rainbow Six Extraction dan wel geen Parasite heet, maar dat is wel waar dit volgende spel over gaat, en we kunnen niet wachten om meer te weten te komen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief