Instant Gaming EU
 
 

Rainbow Six Extraction lanceert in januari

Rainbow Six Extraction lanceert in januari

Spelers die van first-person shooters houden hebben een ruime keuze aan titels om enthousiast over te zijn, maar wie de voorkeur geeft aan de tactische aanpak van actie van de Tom Clancy's Rainbow Six serie moet alleen nog Rainbow Six Extraction spelen. De aanstaande spin-off waarin je het opneemt tegen een buitenaardse dreiging brengt een aantal favoriete personages en wapens uit om Clancy's Rainbow Six Siege terug in een nieuw soort coöperatieve ervaring. In plaats van spannende multiplayer gevechten zal het zich richten op tactische gevechten en het voltooien van doelen in missies voor een team van maximaal drie spelers. Het verandert radicaal het soort omgeving waaraan R6 Siege spelers gewend zijn, en op een bepaalde manier kan het spelers van Tom Clancy's The Division meer aanspreken.

Wanneer komt Tom Clancy's Rainbow Six Extraction?

Als je geïnteresseerd bent in Rainbow Six Extraction, hoef je niet veel langer te wachten. Ubisoft heeft bevestigd dat het spel op 20 januari 2022 zal verschijnen. De aankondiging komt met een heel leuke verrassing voor degenen die het spel al pre-orderden. Als je een van hen bent, krijg je een deel van het geld dat je ervoor betaalde terug, want de prijs van het spel is verlaagd. Deze zet kan te maken hebben met de grote populariteit van andere spellen die een gelijksoortige ervaring bieden, zoals Back 4 Blood, dat na lancering zeer goede resultaten boekt. 

 

 

Als je bereid bent Rainbow Six Extraction met een paar vrienden te spelen, moet je bedenken dat bij elk exemplaar van het spel twee Buddy Pass munten zitten, die gebruikt kunnen worden om ze uit te nodigen het spel een paar weken te proberen. Je vrienden kunnen alle vorderingen die ze tijdens de Buddy Pass proef hebben gemaakt behouden als ze later besluiten het spel te kopen. Vergeet niet dat je op elk moment onze prijsvergelijker kunt bezoeken om de beste aanbiedingen te vinden en Rainbow Six Extraction goedkoop te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief