Instant Gaming EU
 
 

Rainbow Six Extraction post-launch inhoud onthuld

Rainbow Six Extraction post-launch inhoud onthuld

Nu we weten datTom Clancy's Rainbow Six Extraction volgend jaar januari verschijnt, kan Ubisoft zich richten op het onthullen van meer dingen over het spel. De Franse ontwikkelaar lijkt de huidige trend te volgen om post-launch inhoud voor een aankomende titel aan te kondigen vóór de spelrelease. Veel spelers denken dat het geen goed beleid is om je te richten op post-launch inhoud nog voor een spel beschikbaar is, omdat die toevoegingen voor dat doel uit het hoofdspel gehaald kunnen zijn. De ontwikkeling van post-launch inhoud vergt echter tijd, en vooruit plannen is nodig als je tijdig toevoegingen voor je spel wilt uitbrengen. Hoe het ook zij, Ubisoft heeft in een persbericht, vergezeld van een video, gedetailleerd aangegeven welke toevoegingen er voor Rainbow Six Extraction komen.

Rainbow Six Extraction krijgt een wekelijkse uitdagingsmodus, Maelstrom Protocol genaamd, die de spelers door 9 verschillende subzones tegen vijanden zal laten vechten. Elke zone zal moeilijker vijanden hebben dan de vorige, de grondstoffen zullen sneller uitgeput raken, en de tijd om de zone te voltooien zal elke ronde korter worden. Spelers krijgen toegang tot verschillende cosmetische beloningen, afhankelijk van hun prestatieniveau. Opdrachten zijn een ander soort wekelijkse speltype dat de vaardigheden van spelers op de proef zal stellen met spelveranderende modifiers, zoals beperkte munitie, geen-HUD, vriendelijk vuur ingeschakeld, en andere. Zowel Maelstrom Protocol als Opdrachten zullen bij de lancering van het spel beschikbaar zijn voor Rainbow Six Extraction spelers.

 

 

Crisis Events zullen op een later tijdstip worden toegevoegd. Dit zijn evenementen van beperkte duur, waarin nieuwe Operators of nieuwe vijanden voorkomen. De eerste zal Spillover zijn, en het zal spelers belonen met nieuwe uitrusting en cosmetica als ze erin slagen een plaag van een geëvolueerde versie van de Sprawl te vernietigen. 

Al die inhoud wordt gratis toegevoegd aan Tom Clancy's Rainbow Six Extraction. De release van het spel is gepland voor 20 januari 2022, maar je kunt nu al spelprijzen vergelijken en Rainbow Six Extraction goedkoop kopen met onze prijsvergelijker. Vergeet niet dat elk exemplaar geleverd wordt met een paar Buddy Pass munten die je kunt gebruiken om een vriend twee weken lang volledige toegang tot het spel te geven.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief