You are here
We also support
 
 
 
 

Vecht tegen aliens in Rainbow Six Extraction

Vecht tegen aliens in Rainbow Six Extraction
NEWS 13 sep. 2021 15:00

Ubisoft lijkt door zijn ideeën heen te raken als het gaat om vijanden voor zijn Rainbow Six spellen. Spelers hebben in de loop der jaren al heel wat verschillende bedreigingen het hoofd geboden, maar het lijkt erop dat de studio nu op zoek is naar bedreigingen buiten de grenzen van onze wereld, en Rainbow Six Extraction is het bewijs. Het komende deel in de populaire first-person shooter franchise neemt de spelers niet mee naar een nieuwe wereld, maar het stelt ze tegenover een vijand van buitenaardse oorsprong. In dit geval is het een buitenaardse parasiet die wezens in gemuteerde gedrochten verandert. Natuurlijk waarderen niet alle Rainbow Six fans dit soort benadering van tactische oorlogsvoering, maar als je het plaatje van een andere kant bekijkt, maakt het niet echt uit tegen wie je vecht maar hoe, en Rainbow Six Extraction zal volop tactische mogelijkheden blijven bieden om dezelfde soort gameplay te leveren als andere Rainbow Six spellen, waar de spelers dol op zijn.

Je kunt wat meer van Rainbow Six Extraction zien in een video van de PlayStation Showcase 2021, die vorige week plaatsvond. Je krijgt er een beter inzicht in het soort dreiging waarmee je in het spel te maken krijgt.

 

 

Rainbow Six Extraction zal een unieke ervaring bieden, waarin de buitenaardse parasiet even dodelijk is als de wezens die hij infecteert. Met tal van operators om uit te kiezen en een grote verscheidenheid aan manieren om elke missie aan te pakken. Je zult ervoor moeten zorgen dat de communicatie met je twee andere teamgenoten vloeiend verloopt en dat je strategie solide is, anders kun je zelf besmet en in een benarde positie terechtkomen.

Wanneer is Rainbow Six Extraction beschikbaar?

De lancering van Rainbow Six Extraction is gepland voor januari 2020. Het spel zal verkrijgbaar zijn op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Je kunt de prijzen voor Tom Clancy's Rainbow Six Extraction al op onze website vergelijken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief