Shadowlands 9.1 Update arriveert deze maand

Shadowlands 9.1 Update arriveert deze maand

Het is lang wachten geweest voor alle World of Warcraft spelers, maar ze zullen zeer binnenkort verder kunnen gaan met het ontdekken van het verhaal in Shadowlands. De uitbreiding kwam maanden geleden uit en de overgrote meerderheid van de spelers heeft al alle hoeken van de Shadowlands verkend en de plannen van Sire Denatrius verijdeld na hem en zijn dienaren in Castle Nathria verslagen te hebben. Na maanden van herhalende wereld-quests en mythische dungeons staan World of Warcraft spelers te popelen om te ontdekken wat het volgende is in de plannen van de Jailer, terwijl hij probeert vrij te komen van de Maw en de controle over de Shadowlands te krijgen. Gelukkig is Burning Crusade Classic een toevluchtsoord geweest voor veel van die spelers, maar de komst van Update 9.1 zal waarschijnlijk alles veranderen, en heel wat spelers terug naar het hoofdspel brengen.

Blizzard bevestigde gisteren dat Update 9.1 voor World of Warcraft er deze maand eindelijk aankomt. 29 juni is de gekozen datum, en ook al registreren de volgende maanden gewoonlijk een lager aantal spelers vanwege de zomervakanties, toch zijn we er zeker van dat er heel wat zullen zijn die de moeite zullen nemen om in te loggen om de nieuwe inhoud te ontdekken. 

Update 9.1 brengt een nieuwe raid, Sanctum of Domination, waarin spelers nieuwe bazen binnen Torghast moeten verslaan om het eindgevecht tegen Sylvanas Windrunner te bereiken. De update brengt ook nieuwe quests en beloningen, en het maximaal beschikbare item level wordt ook verhoogd. Een nieuwe wereldbaas, een nieuwe affix voor mythische kerkers, een nieuw PvP seizoen, en nieuwe convenant campagnes en levels zullen ook beschikbaar zijn. Tenslotte zal het na het verschijnen van de patch ook mogelijk zijn om in Shadowlands te vliegen, waardoor het allemaal wat minder tijdrovend wordt.

 

 

Als je een van degenen bent die Shadowlands in de wacht hebben gezet tot er nieuwe inhoud verschijnt, markeer dan 29 juni in je agenda en wees klaar om het spel vóór de datum bij te werken om klaar te zijn voor al het nieuwe dat met de patch komt. Als je nog speelt, heb je nauwelijks een paar weken om je voor te bereiden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief