Eneba COM
 
 

Shadowlands update 9.2 komt in de komende weken

Shadowlands update 9.2 komt in de komende weken

Blizzard beleeft niet zijn beste tijden. Een recente rechtszaak tegen het bedrijf heeft repercussies op alle niveaus, maar het enorme aantal spelers dat World of Warcraft verlaat lijkt hen nog meer parten te spelen. De spelers vinden dat er te veel afstand wordt genomen van het uitbrengen van extra inhoud, en de formule om ze bezig te houden door ze reputatie te laten slijpen met een bepaalde factie lijkt de laatste tijd niet helemaal goed te werken. Shadowlands is voor de meeste spelers als een rit in een achtbaan geweest, met uitstekende momenten na de lancering maar een niveau van opwinding dat na vrij korte tijd weer daalt. Daarom keken de meeste World of Warcraft spelers reikhalzend uit naar de aankondiging van gisteren, waarin Blizzard de komende veranderingen in het spel zou onthullen in de 9.2 update, Eternity's End.

Wat zit er in patch 9.2?

World of Warcraft: Shadowlands patch 9.2, Eternity's End, zal een nieuwe zone Zereth Mortis bevatten, de plaats waar de First Ones de Shadowlands schiepen. Daar zullen ze vechten tegen nieuwe soorten wezens en missies voltooien om toegang te krijgen tot de Sepulcher of the First Ones, de nieuwe raid zone in het spel. Spelers zullen zich moeten voorbereiden op het eindgevecht tegen de Gevangenbewaarder, dat het hoogtepunt van deze uitbreiding zal vormen. Eternity's End zal ook de klasse-gebaseerde armor tier sets terugbrengen in het spel, die al een tijdje ontbraken. Wie de voorkeur geeft aan andere soorten uitdagingen zal kunnen deelnemen aan een nieuw PvP seizoen, en de Tazavesh kerker zal worden toegevoegd aan de lijst van Mythic+ kerkers die in twee verschillende vleugels zijn verdeeld. Bovendien kunnen spelers nieuwe missies, nieuwe mounts, cosmetische voorwerpen, en meer verwachten.

 

 

Eternity's End zal World of Warcraft spelers nog wel een tijdje bezig houden, en het zal waarschijnlijk veel spelers naar het spel doen terugkeren. Maar het zal niet lang duren voor diezelfde spelers om meer inhoud vragen. We hopen dat Blizzard de aankondiging van de volgende uitbreiding klaar heeft, anders kan het in een groter probleem komen als de uitbreidingen Final Fantasy XIV: Endwalker en Guild Wars 2: End of Dragons beschikbaar komen.

Als je de Shadowlands nog moet bezoeken, kan dit een goed moment zijn, want je zou genoeg tijd moeten hebben om je personage te levelen en alle inhoud te verkennen voor update 9.2 komt. Ga zeker naar onze prijsvergelijker om World of Warcraft: Shadowlands tegen de beste prijs te vinden.

  • Officiële website : World of Warcraft
  • Categorieën : Mmorpg
  • Uitgever : Blizzard Entertainment
  • Ontwikkelaar : Blizzard Entertainment
  • Modus : Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 23 november 2004
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief