Marvel's Spider-Man 2 heeft eindelijk een releasedatum

Marvel's Spider-Man 2 heeft eindelijk een releasedatum

Het Summer Game Fest van dit jaar heeft Spidey-fans een cadeau gegeven. Naast teaserbeelden en informatie heeft Insomniac eindelijk een lanceerdatum vrijgegeven voor Spider-Man 2 : 20 oktober 2023. Bekijk de teaser hier, met zorg van IGN:

 

 

In een verklaring zeiden de ontwikkelaars van Insomniac:

“Built from the ground up for PlayStation 5 console, Marvel’s Spider-Man 2 will unlock the power of the console with better visuals, faster web swinging (and web wings!), 3D Audio, and near-instant character switching. We speak for all our collaborators and friends at PlayStation and Marvel Games, when we say that we cannot wait for you to get your hands on this incredible single-player open-world experience.”

Insomniac heeft verklaard dat spelers vrij kunnen wisselen tussen de twee hoofdpersonages tijdens de open-wereld speelmodus. Tijdens de verhaalmodus is het wisselen vooraf bepaald.

Geen gewone Venom

Beide Spider-men, Peter Parker en Miles Morales, zullen het samen opnemen tegen een groot aantal nieuwe schurken, waaronder Venom en Kraven de Jager.

Venom deed meer dan een paar wenkbrauwen fronsen toen creatief directeur Brian Intihar aankondigde dat de gastheer van de symbiont noch Eddie Brock noch Peter Parker zal zijn. Eddie was de bekendste Venom uit de Spider-man strips en andere media. Dus als Eddie het niet is, wie is dan de andere helft van Venom?

Gebaseerd op wat we wisten van de vorige Spider-Man game, zou de uiteindelijke gastheer een van de twee Osbornes kunnen zijn: Harry, die werd geïnfecteerd door de symbiont voordat deze naar Peter sprong, of Harry's vader, miljardair-industrieel Norman Osborne. Gezien Insomniac's bereidheid om te spelen met de Spider-man overlevering, is het natuurlijk mogelijk dat een heel ander personage de Venom mantel overneemt.

We zullen moeten afwachten wanneer Spider-Man 2 op 20 oktober uitkomt. Als je een versie van Spider-Man 2 bestelt, krijg je het Arachknight Suit voor Peter, het Shadow Spider Suit voor Miles en de Web Grabber gadget voor beiden. Je krijgt ook drie kleurvarianten voor elk pak en 3 punten om uit te geven aan vaardigheden. Als je klaar bent om door New York te slingeren en een paar slechteriken op te lichten, kun je onze aanbiedingen bekijken voor een betaalbare Marvel's Spider-Man 2 PS5 sleutel. Vergeet niet dat deze game exclusief is voor de PlayStation 5.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief