Instant Gaming EU
 
 

Ubisoft geeft details over het stappenplan voor Skull and Bones na de lancering

Ubisoft geeft details over het stappenplan voor Skull and Bones na de lancering

Skull and Bones komt volgende maand eindelijk uit na een van de langste en meest bizarre ontwikkelingsprocessen in de geschiedenis van videogames. Het spel is na jaren van ontwikkeling helemaal opnieuw gemaakt en de release is zo vaak uitgesteld dat de fans zelfs dachten dat het nooit zou gebeuren. Na ongeveer een jaar geleden in een stroomversnelling te zijn gekomen en verschillende testfasen, is Skull and Bones op weg naar de officiële release met een aankomende open bèta die loopt van 8 tot 11 februari.

Extra content

Ontwikkelaar Ubisoft is bezig met de laatste stappen van de promotie van Skull and Bones in de aanloop naar de release van het spel. Een van de grootste zorgen over het soort ervaring dat Skull and Bones zal bieden, is de endgame content. De nieuwste video die de studio heeft gepubliceerd, gaat hier dieper op in en onthult ook wat voor soort content er in het eerste jaar aan de game zal worden toegevoegd.

Skull and Bones krijgt een overvloed aan extra content verspreid over vier seizoenen. Ze bevatten allemaal nieuwe activiteiten, extra functies, epische gevechten en seizoensbeloningen die spelers kunnen vrijspelen. In het eerste seizoen, Raging Tides, neem je het op tegen de legendarische piraat Philippe La Peste in een uitdagend gevecht op zee. Al met al is alle extra content die naar Skull and Bones komt bedoeld om het spel uit te breiden met meer dingen die je kunt doen als je hogere levels bereikt en het biedt je meer mogelijkheden om hun imperium uit te breiden en tegelijkertijd een reden om terug te keren naar het spel.

 

 

Als je een legendarische piraat wilt worden, staat de release van Skull and Bones gepland voor 16 februari op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. We raden je ten zeerste aan om de open bèta te proberen die over twee weken begint. Je voortgang zal beperkt zijn, maar is overdraagbaar als je het spel later koopt. Natuurlijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de goedkoopste digitale downloadcodes voor Skull and Bones te bekijken.

  • Officiële website : Skull and Bones
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 16 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief