Je hebt nog 2 dagen om Skull and Bones gratis uit te proberen

Je hebt nog 2 dagen om Skull and Bones gratis uit te proberen

De release van Skull and Bones staat voor de deur en er zijn genoeg spelers die wachten om erachter te komen wat voor gameplay de nieuwe titel van Ubisoft echt biedt. Het ontwikkelingsproces van het spel is een rollercoaster geweest en pas sinds kort weten we meer over de mogelijkheden. Skull and Bones belooft een spannende spelervaring waarin je als geduchte piraat de Caribische zeeën bevaart. Met een combinatie van multiplayer-evenementen, avonturen, aanpassingsopties voor je personage en schip, en meer, is het de bedoeling dat de game een nieuwe bestemming wordt voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders dan Sea of Thieves.

Probeer het nu

Er loopt momenteel een open bèta voor Skull and Bones die spelers toegang geeft tot alles wat het spel te bieden heeft. Tot 11 februari kunnen geïnteresseerden zich onderdompelen in een wereld die wordt gedomineerd door piraten, deelnemen aan enorme zeeslagen en zich een weg vechten tot ze Infamy Brigand (Tier 6, Rank 1) bereiken. Deelnemers aan de Skull and Bones open bèta kunnen het spel zo veel spelen als ze willen, exclusieve beloningen vrijspelen en vertrouwd raken met de spelmechanieken in de aanloop naar de release. Alle vooruitgang die je tijdens de open bèta hebt geboekt, blijft ook behouden als je besluit het spel later aan te schaffen en verder te spelen.

 

 

Met dynamische evenementen, zeemonsters, elite oorlogsschepen, crossplay en toegang tot alle regio's in het spel, is Skull and Bones open bèta de beste kans om uit te vinden of dit het spel is waar je op wacht. De bèta is momenteel beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc via Ubisoft Connect en Epic Games Store. Zoals gewoonlijk is onze prijsvergelijker de beste bron van goedkope Skull and Bones-codes als je het spel wilt kopen en de meest geduchte piratenkapitein wilt worden.

  • Officiële website : Skull and Bones
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 16 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief