Ubisoft Forward aangekondigd voor juni

Ubisoft Forward aangekondigd voor juni

Ubisoft heeft aangekondigd weer een editie van Ubisoft Forward te organiseren, waarin enkele titels waar de uitgever aan werkt aan spelers worden gepresenteerd. Het evenement wordt op 10 juni uitgezonden via een livestream rechtstreeks vanuit Los Angeles, Californië. Ubisoft Forward vindt dus voor het tweede achtereenvolgende jaar plaats in dezelfde week als het Summer Game Fest, dat op 7 juni van start gaat.

Zoals de Franse uitgever op Twitter aankondigde, kunnen fans zich tijdens de showcase verheugen op een schat aan updates en exclusieve informatie over aankomende releases. Er zijn geen verdere details bekendgemaakt.

 

 

Dat weerhield speculaties er echter niet van. Ubisofts laatste befaamde releases waren Skull and Bones, Prince of Persia: The Lost Crown en Avatar: Frontiers of Pandora. De uitgever heeft al aangekondigd dat Star Wars Outlaws in 2024 uitkomt, dus een releasedatum kun je verwachten tijdens Ubisoft Forward. Verder was het laatste deel in de Assassin's Creed-franchise in oktober Assassin's Creed Mirage, en als we één ding weten over de franchise, dan is het dat het niet lang zonder nieuwe titel blijft.

Het fiscale rapport van Ubisoft onthulde dat Assassin's Creed Codename Red gepland staat voor een release in maart 2025. Met andere woorden, de Assassin's Creed die zich in Japan afspeelt zou nog in 2024 of begin volgend jaar kunnen verschijnen. Daarnaast gaan er op internet talloze geruchten rond over een nieuwe Prince of Persia. Het heet The Rogue Prince of Persia, een roguelite die naar verluidt in ontwikkeling is bij Evil Empire, de studio achter Dead Cells.

Er is mogelijk een roguelite Prince of Persia in ontwikkeling

Het nieuws komt van journalist Tom Henderson van Insider Gaming. Hij zei dat de titel zou debuteren in early access op Steam, waardoor het de eerste Ubisoft-game zou zijn die day one op het Valve-platform lanceert sinds 2019. De verslaggever bevestigde niet het bestaan van console ports of de releasedatum van de volledige versie.

Henderson zei dat hij de informatie had verkregen van bronnen die bekend zijn met de zaak. Volgens hen zou de roguelite constante gratis updates ontvangen en evolueren op basis van feedback van de community. Daarnaast is het spel al vier jaar in productie en is het er alleen gekomen dankzij een ontmoeting tussen Evil Empire en Ubisoft op GDC 2019, kort na de oprichting van de ontwikkelaar. Toch, als gerucht, moet je alles met een korreltje zout nemen.

Juni wordt weer een maand boordevol gamenieuws, en als je een Ubisoft-fan bent, is het de moeite waard om er aandacht aan te besteden. En als je op de hoogte wilt blijven van de releases van de uitgever, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de goedkoopste CD Keys op Skull and Bones en verken de zeven, of meer, zeeën van de piratenwereld.

  • Officiële website : Skull and Bones
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 16 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief