Skull and Bones komt naar verluidt uit in februari

Skull and Bones komt naar verluidt uit in februari

Skull and Bones heeft de twijfelachtige eer om het spel te zijn waarvan de lancering de afgelopen jaren meer vertraging heeft opgelopen. Ubisoft was niet helemaal tevreden over de aanpak van het spel in het begin en heeft het volledig geschrapt om het van de grond af opnieuw op te bouwen om een nieuw soort ervaring te bieden. Verschillende bèta's en vertragingen later werd het laatste uitstel voor de release afgelopen oktober aangekondigd. De release van Skull and Bones stond toen gepland voor het laatste kwartaal van het lopende boekjaar, maar de aankondiging liet de fans zich afvragen of ze het spel ooit zouden kunnen spelen.

Komt het deze keer echt uit?

De releasedatum voor Skull and Bones is naar verluidt 16 februari volgens Insider Gaming. De site onthult ook dat Ubisoft de releasedatum in de komende weken zal bevestigen, waarschijnlijk tijdens The Game Awards. In afwachting van de officiële bevestiging van de releasedatum voor Skull and Bones, kunnen we alleen maar hopen dat het deze keer echt is.

Tien jaar zijn verstreken sinds het spel voor het eerst werd aangekondigd en de meerderheid van de fans weet niet echt wat ze kunnen verwachten. De laatste financiële resultaten van Ubisoft leidden tot het annuleren van verschillende projecten. Het bedrijf verklaarde dat het zich zou richten op zijn paradepaardjes om die te consolideren, en de recente release van Assasssin's Creed Mirage is daar het bewijs van. Het spel keert terug naar de oorsprong van de serie om het soort ervaring te leveren waar de fans om vroegen, en de resultaten zijn tot nu toe erg goed.

 

 

Skull and Bones blijft een grote onbekende voor de meerderheid, ondanks alle informatie die er vorig jaar over is vrijgegeven, waaronder gameplaybeelden en meer. Het spel biedt een intense open-wereld multiplayer-ervaring waarin je een piraat wordt en het bevel krijgt over een schip om missies uit te voeren in de gevaarlijke wateren van de Caribische Zee.

Vergeet niet dat, ongeacht wanneer het spel uitkomt, je altijd de beste deals voor Skull and Bones CD keys kunt vinden met onze prijsvergelijker als je een reputatie als legendarische piraat wilt opbouwen.

  • Officiële website : Skull and Bones
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 16 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief