Eneba COM
 
 

Skull and Bones kondigt zijn eerste seizoen aan

Skull and Bones kondigt zijn eerste seizoen aan

Na zo lang wachten op de release is Skull and Bones eindelijk beschikbaar om te spelen, maar het spel is met gemengde gevoelens ontvangen. Veel spelers genieten van de mogelijkheid om de zeilen te hijsen en een carrière als piraat op te bouwen, terwijl anderen gewoon een hekel hebben aan de aanpak van het genre door Ubisoft en liever hun hart ophalen met ea of Thieves of zelfs Assassin's Creed 4: Black Flag. In zo'n scenario is de verkoop van het spel misschien niet zo groot als die van sommige van de grootste hits van dit jaar, maar Skull and Bones is een spel dat is gemaakt om een ervaring te bieden die na verloop van tijd beter wordt en de spelersbasis zal zeker toenemen naarmate het spel meer content krijgt.

Legendarische piraten ahoy!

Raging Tides is de aansprekende naam van het eerste seizoen van Skull and Bones. De nieuwe content van dit seizoen is beschikbaar op 27 februari en bevat de eerste Legendarische Piratenstrijd, waarin je het opneemt tegen Philippe La Peste. Het nieuwe seizoen voegt ook zeemonsters toe aan het spel. Je moet op je hoede zijn terwijl je de verraderlijke wateren van de Indische Oceaan bevaart, want beesten als de Tylosaurus vormen een enorme bedreiging voor je schip en bemanning. Met de mogelijkheid om je handelsroutes te bepalen door fabrikanten in bepaalde gebeurtenissen te veroveren, voegt Season 1 nieuwe manieren van winst toe aan je piratenavontuur. Je kunt een kijkje nemen naar dit alles in de officiële presentatievideo voor Skull and Bones Season 1: Raging Tides.

 

 

Na dit seizoen is Ubisoft van plan om nog twee extra seizoenen uit te brengen gedurende het eerste jaar van Skull and Bones. Ze zullen allemaal draaien om ontmoetingen met legendarische piraten en ook nieuwe functies en evenementen aan het spel toevoegen om de ervaring uit te breiden. Je kunt ook extra beloningen vrijspelen via Skull and Bones Battle Passes, maar de meeste seizoenscontent is gratis beschikbaar voor iedereen die de game bezit. Als je je exemplaar nog niet hebt gekocht, raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om een digitale code voor Skull and Bones te krijgen voor het platform van je keuze en je leven als piraat vandaag nog te beginnen.

  • Officiële website : Skull and Bones
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 16 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief