Skull and Bones ontbreekt nog steeds in actie

Skull and Bones ontbreekt nog steeds in actie

Ubisofts videospel met piratenthema Skull and Bones heeft zijn doel voor een releasedatum opnieuw gemist. Het laatste nieuws dat we over het spel hadden wees op een lancering die vroeg in het lopende fiscale jaar zou plaatsvinden. Helaas gaat het laatste financiële rapport van het Franse bedrijf niet uit van een release in het eerste kwartaal van de huidige fiscale periode, waardoor we voorlopig zonder Skull and Bones zitten. Hoewel dit misschien niet als een verrassing komt voor degenen die het spel hebben gevolgd, omdat het een lange geschiedenis van vertragingen heeft, is het zeker teleurstellend voor degenen die wachten om het spel te spelen.

Een nooit eindigende ontwikkeling

Skull and Bones begon vorig jaar vaart te krijgen met een volledige gameplay onthulling waarin veel aspecten van het spel werden uitgediept. De scheepsgevechten, aanpassings- en progressiesystemen werden gedetailleerd in een reeks video's en we kregen toegang tot de systeemeisen voor de PC. Er waren zelfs playtestsessies en veel spelers mochten proberen wat het spel te bieden heeft. In die context leek de release van Skull and Bones aanstaande, maar het lijkt erop dat Ubisoft nog langer nodig heeft om het af te maken. 

 

 

Het laatste nieuws over de releasedatum doet je afvragen of Ubisoft ons opnieuw zal verrassen met een volledige reboot door het spel totaal te veranderen, zoals dat in het verleden ook al gebeurde. Het is nu waarschijnlijk te laat als we kijken naar de staat van Skull and Bones in het laatste playtest-evenement. In ieder geval hebben spellen met een piratenthema altijd een goed publiek gehad, en niet iedereen houdt van Sea of Thieves, dat op dit moment het belangrijkste spel in het genre is.

Skull and Bones zou een mooi en gezellig plekje voor zichzelf kunnen vinden als het ergens dit jaar eindelijk wordt uitgebracht. Tot dat gebeurt, kun je de beste deals voor Skull and Bones codes in de gaten houden met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Skull and Bones
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 16 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief