Eneba COM
 
 

Techland is Dying Light 2 niet vergeten

Techland is Dying Light 2 niet vergeten

Hoewel Dying Light een veelgeprezen spel is dat ertoe heeft bijgedragen dat Techland een relevante ontwikkelaar in de wereld van videogames is geworden, lijkt de studio het moeilijk te hebben met de ontwikkeling van het vervolg. De release vanDying Light 2 stond oorspronkelijk gepland voor het voorjaar van 2020, maar de studio kondigde aan dat de ontwikkeling zou worden uitgesteld. Hoewel uitstel van de release van een videogame iets heel gewoon is geworden en bijna de regel in de loop van dit jaar, zijn alle spelers die op het spel zaten te wachten al een paar maanden in het ongewisse gebleven. Velen van hen vroegen zich zelfs af of de ontwikkelaars Dying Light 2 waren vergeten, maar het blijkt dat dit niet het geval is.

Techland heeft onlangs over het spel gesproken in het officiële Discord kanaal, en het lijkt erop dat ze hard werken om het zo snel mogelijk te lanceren. Het is zelfs mogelijk dat we Dying Light 2 heel snel kunnen spelen als de ontwikkelaar heeft bevestigd dat er ergens in het nieuwe jaar "nieuwe updates" met betrekking tot het project komen. Het is duidelijk dat alle spelers die wachten op het spel de aankondiging van een releasedatum verwachten, maar we weten niet wat we kunnen verwachten. Wat de aankondiging ook is, het zal meer dan welkom zijn gezien de enorme hoeveelheid tijd die ze hebben gezwegen over de staat van de ontwikkeling van Dying Light 2.

 

 

Ondertussen, als je wat plezier wilt hebben in het spelen van survival zombie games, is Dying Light een van je beste opties. Het spel is nog steeds in goede staat en biedt een goede ervaring met veel content om te verkennen en verschillende DLC beschikbaar die de functies ervan uitbreiden. Natuurlijk kun je het voor de beste prijs vinden op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief