Vampire Survivors inspireert tot een nieuw speltype voor League of Legends

Vampire Survivors inspireert tot een nieuw speltype voor League of Legends

Riot Games is een van de meest succesvolle spelontwikkelaars dankzij League of Legends. De legendarische MOBA verzamelt wereldwijd miljoenen spelers in spannende teamwedstrijden en elke heruitzending van het kampioenschap wordt gevolgd door talloze toeschouwers. League of Legends is zo populair dat er een heel universum is gecreëerd rond de lore en personages. Het heeft als inspiratie gediend voor andere spellen, waaronder Ruined King, Bandle Tale, Song of Nunu en meer. Hiermee heeft Riot League of Legends uitgebreid naar vele genres. De studio doet nu echter het tegenovergestelde en neemt een ander spel als inspiratie om een nieuwe gameplaymodus voor LOL te lanceren.

Nieuwe PVE-modus

Vampire Survivors heeft al veel andere geweldige titels geïnspireerd met zijn auto-shooter mechanica en kogel-helle waanzin. Spellen als Deep Rock Galactic: Survivor bieden een ervaring met veel overeenkomsten, maar ook genoeg verschillen om het spel te laten opvallen. Nu is het de beurt aan Riot Games om zich te laten inspireren door het spel van Poncle om een nieuwe en spannende toevoeging aan League of Legends te maken in de vorm van een nieuwe gameplaymodus. Een recente video die door de ontwikkelaar is gepubliceerd onthult nieuwigheden die naar het spel komen en de belangrijkste is de toevoeging van een nieuwe "bullet heaven survivor PvE spelmodus voor League of Legends tijdens het zomerevenement van dit jaar."

 

 

De beelden laten er geen twijfel over bestaan. De nieuwe gameplaymodus heeft Vampire Survivors op het lijf geschreven, en dat is niets om je voor te schamen. De combinatie van League of Legends lore met bullet-hell, survival mechanics geïnspireerd door Vampire Survivors zal zeker miljoenen fans aanspreken. Bovendien zal de introductie van zo'n gameplaymodus ook interessant zijn voor degenen die niet van PvP-confrontaties houden. We zullen echter nog even moeten wachten tot Riot meer details onthult over deze nieuwe gameplaymodus die volgende zomer beschikbaar moet zijn.

Ondertussen raden we je ten zeerste aan om Vampire Survivors te proberen, of je nu een ervaren LoL-speler bent of niet. Het spel biedt een spannende en verslavende ervaring die is uitgebreid met verschillende DLC's en het is een plekje in elke videogamebibliotheek waard. Zoals gewoonlijk is onze prijsvergelijker de beste bron van deals om een goedkope Vampire Survivors-code te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief