Instant Gaming EU
 
 

Vampire Survivors komt deze zomer uit op PlayStation-consoles

Vampire Survivors komt deze zomer uit op PlayStation-consoles

Vampire Survivors heeft bewezen dat een kleine indiegame grote dingen kan bereiken. De game werd een grote hit op PC en heeft met zijn unieke autoshooter-mechanica als inspiratie gediend voor talloze andere games. Zelfs League of Legends komt met een PVE-modus die erop is geïnspireerd. Over het geheel genomen is het door Poncle ontwikkelde spel de afgelopen jaren flink gegroeid met de toevoeging van veel nieuwe content in de vorm van de DLC's TTides of the Foscari, Legacy of the Moonspell en Emergency Meeting, die ertoe hebben bijgedragen dat Vampire Survivors een nog boeiendere ervaring is geworden. Nu wil de studio de spelersbasis van het spel uitbreiden naar andere platforms en heeft het een releasedatum aangekondigd voor Vampire Survivors op PlayStation-consoles.

Komt deze zomer

Vampire Survivors is momenteel verkrijgbaar voor pc en Nintendo Switch consoles, maar zal binnenkort zijn invloed uitbreiden naar PlayStation 4 en PlayStation 5. Poncle heeft bevestigd dat het deze zomer op PlayStation consoles te spelen zal zijn, samen met alle DLC die tot nu toe is uitgebracht. Dit is echter niet de enige verrassende aankondiging met betrekking tot Vampire Survivors.

 

 

Op 9 mei verschijnt de nieuwe DLC Operation Guns. Het is een crossover met de iconische Contra-serie van SEGA en bevat nieuwe personages, een overvloed aan nieuwe wapens en andere nieuwigheden.

“Operation Guns embraces the visceral simplicity of classic Contra, with build-focused Characters that encourage min-maxing and stat manipulation, a tonne of weapons (we’re talking 20 including evolutions!), and a difficulty curve that combines quintessentially arcade-hard gameplay with the original Vampire Survivors formula.”

 

 

Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om te profiteren van de beste kortingen op Vampire Survivors en de DLC's. Het spel biedt je een spannende shoot 'em up-ervaring met verslavende gameplaymechanieken waardoor je talloze uren aan het scherm gekluisterd zult zitten.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief