Vampire Survivors gaat de ruimte in met zijn laatste update

Vampire Survivors gaat de ruimte in met zijn laatste update

Vampire Survivors bracht autoshooter-games in het nieuws met zijn spannende roguelike gameplay en verslavende actie. Heel wat games hebben de formule gevolgd nadat Poncle zijn meesterwerk uitbracht, maar het vampier-dodende overlevingsavontuur is erin geslaagd fris te blijven met een overvloed aan gratis updates en verschillende DLC's, waaronder Emergency Meeting, Tides of the Foscari en Legacy of the Moonspell. Nieuwe titels zoals Deep Rock Galactic: Survivor zijn onlangs beschikbaar gekomen en ze schitteren en bewijzen dat het genre behoorlijk wat fans heeft. Daarom lijkt het een zeer geschikt moment om Vampire Survivors weer in de strijd te gooien met een nieuwe content update.

De ruimte, de volgende grens

Vampire Survivors bevat een breed scala aan scenario's, maar ook een groot aantal vrij te spelen personages om uit te kiezen, elk met hun eigen vaardigheden. De Space 54 update voegt er nog twee aan toe: Space Dude en Bat Robertt. De eerste kan al zijn wapens om de paar seconden afvuren en hun cooldowns negeren. De tweede kan zichzelf genezen als zijn gezondheid onder de 20% is en krijgt daarbij ook extra maximale gezondheid. Terwijl je het spel speelt, kun je nieuwe wapens en een relikwie ervoor vrijspelen. De update bevat ook een nieuwe bonusfase en verschillende nieuwe prestaties die spelers kunnen vrijspelen. Je kunt alle nieuwigheden in de Space 54 update bekijken door de onderstaande video te bekijken en de officiële patch notes voor Vampire Survivors te lezen.

 

 

Ontwikkelaar Poncle heeft ook onthuld wat de volgende stap is in de populaire survival autoshooter. Meer uitdagende levels en nieuwe avonturen staan op het menu, samen met andere verrassingen die de gameplay pittiger zullen maken zodra ze klaar zijn om uitgebracht te worden. We zullen nog even moeten wachten om er meer over te weten te komen, want de ontwikkelaar wil geen spoilers.

Tot die tijd kun je in Vampire Survivors springen en de nieuwe personages en scenario's uitproberen in de Space 54 update, die ook gratis is voor iedereen die het spel bezit. Als je daar niet bij hoort, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste korting op een Vampire Survivors PC-sleutel te vinden en bereid je voor op een duik in een kogelhel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief