Vampire Survivors kondigt een verhaalmodus aan

Vampire Survivors kondigt een verhaalmodus aan

Er zijn maar weinig spellen die er prat op kunnen gaan de oorsprong van een videogamegenre te zijn, maar Vampire Survivors is er zo een. Het spel van Poncle is een indiejuweeltje dat klein is begonnen en dankzij de steun van de spelers flink is gegroeid. De spannende gameplaymechanieken dragen bij aan een verslavende ervaring en de ontwikkelaar heeft het spel sinds de release flink uitgebreid met meer personages, wapens, vijanden en scenario's. Vampire Survivors heeft verschillende betaalde uitbreidingen, waaronder Tides of the Foscari en Legacy of the Moonspell, maar het grootste deel van de content is beschikbaar voor alle spelers via gratis updates.

Nog groter worden

Vampire Survivors krijgt binnenkort een nieuwe spelmodus die een nieuwe laag diepte toevoegt aan de gameplay. Een verhaalmodus genaamd Adventures zal binnenkort beschikbaar zijn in het spel en het zal een nieuwe manier introduceren om van Vampire Survivors te genieten. In dit speltype nemen spelers deel aan korte campagnes waarin ze vanaf nul beginnen, maar die je algehele voortgang in het spel niet resetten.

Drie van deze avonturen zullen beschikbaar zijn wanneer update 1.8 wordt uitgebracht. Twee ervan zullen toegankelijk zijn voor alle spelers die Vampire Survivors bezitten, terwijl je voor de derde de Legacy of the Moonspell DLC moet hebben omdat deze content uit die uitbreiding bevat. Je kunt in elk avontuur andere winvoorwaarden, personages en scenario's verwachten.

 

 

Dit speltype zal het spel openstellen voor een ander soort ervaring en het zal een geweldige toevoeging zijn aan Vampire Survivors, vooral voor spelers die een verandering willen in hun gebruikelijke gameplaydynamiek zonder hun voortgang te hoeven opofferen.

Er is geen specifieke releasedatum voor Vampire Survivors update 1.8, maar je kunt verwachten dat deze binnenkort beschikbaar zal zijn. Zoals gewoonlijk zijn de beste aanbiedingen voor Vampire Survivors Steam keys altijd beschikbaar via onze prijsvergelijker als je een bullet hell roguelike wilt ontdekken die in geen enkele videogamebibliotheek mag ontbreken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief