wie-is-venom-in-spider-man-2

wie-is-venom-in-spider-man-2

Spider-Man 2 heeft fans veel stof tot kauwen gegeven sinds het verscheen tijdens het Summer Games Fest. Naast de releasedatum en een heleboel officiële art, kregen we een intrigerend stukje informatie van Insomniac Games creative director Bryan Intihar: de identiteit van de schurk Venom is niet Eddie Brock:

“Obviously, we love Venom for a reason. All those things you love about the character are gonna be there, but how the story plays out, who is Venom — you’ll have to play the game to see how it goes.”

Bekijk de gameplay trailer van Spider-Man 2 hieronder:

 

 

De man in het symbiote pak

In de strips is Peter Parker de eerste die het symbiote pak aantrekt en zijn krachten krijgt, waaronder vormverandering, elastische ranken, verhoogde kracht en verhoogde agressie. Toen hij zich realiseerde dat het buitenaardse goedje zijn persoonlijkheid overnam, verbrak Peter met geweld zijn band met de symbiont, wat leidde tot een band met Eddie Brock, een in ongenade gevallen Daily Bugle-verslaggever met een vendetta tegen Peter. Deels alien, deels boze Eddie, Venom heeft het altijd zijn missie gemaakt om het leven van de muurkruiper tot een hel te maken.

Maar nu staat Spider-Man 2 op het punt om grote veranderingen in het personage aan te brengen nu de originele Venom-gastheer Eddie Brock uit beeld is. Wie gaat een van Spidey's meest duurzame en iconische schurken spelen?

Op basis van de officiële tekeningen weten we dat het niet Peter of Miles Morales wordt. Fans hebben al alternatieve theorieën gegeven, waarvan de meest voor de hand liggende Harry Osborn is, die de originele gastheer was aan het einde van Marvel’s Spider-Man. Het is mogelijk dat de symbiont na het falen om Peter over te nemen, terugkeert naar Harry.

Een tweede theorie is Harry's vader, Norman, maar dit lijkt minder waarschijnlijk omdat de oudere Osborn traditioneel Spidey's aartsvijand, de Green Goblin, is.

Een derde optie is de nieuwste schurk, Kraven de Jager. Het is mogelijk dat Kraven Spider-Man niet kan verslaan en daarom de symbiont gebruikt om zichzelf te transformeren in de ultieme jager.

Omdat het internet is, is het mysterie van de ware identiteit van Venom veranderd in een meme. Fans hebben allerlei vergezochte theorieën aangedragen, van minder belangrijke personages zoals Miles' beste vriend Ganke tot de bodega-kat in Spider-Man: Miles Morales. Het argument is dat, gezien de gedaanteverwisselende eigenschappen van de alien, iedereen Venom zou kunnen zijn.

 

miles morales bodega cat

 

We zullen de waarheid pas kennen als Spider-Man 2 uitkomt op 20 oktober, exclusief voor PlayStation 5. Pre-order een Marvel’s Spider-Man 2 PS5 sleutel uit onze prijsvergelijker en maak je klaar voor de ultieme jacht.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief