Instant Gaming EU
 
 

Cities: Skylines - Mass Transit

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Cities: Skylines - Mass Transit is de vierde uitbreidings-DLC voor Cities: Skylines. Deze uitbreidings-DLC introduceert een reeks nieuwe opties voor spelers die de perfecte stad willen creëren. Met deze release kunnen spelers nu hun eigen massatransportsystemen maken om de burgers op een efficiënte manier door hun stad te vervoeren. Het spel voegt ook interessante manieren toe voor gamers om het land dat ze controleren aan te passen en te ontwikkelen, zoals veerbootroutes tussen steden of kabelbanen over bergen en rivieren; deze toevoegingen maken het een unieke spelervaring ten opzichte van andere city-building games op de markt.



    Het hart van Cities: Skylines - Mass Transit is de robuuste systeembouwer voor openbaar vervoer, waarmee gamers bushaltes langs de kant van de weg kunnen aanleggen of verhoogde treinstations kunnen bouwen die boven of onder de grond kunnen liggen, met ondergrondse metrolijnen die ze met elkaar verbinden als aderen die door je gesimuleerde metropool lopen. Tegelijkertijd rijden er trams rond die overal passagiers oppikken. Naast deze al indrukwekkende lijst met functies krijgen gebruikers toegang tot geweldige hulpmiddelen zoals dienstregelingen die laten zien hoe vaak bussen/treinen bij bepaalde haltes aankomen, en dienstregelingen voor elke route zodat je kunt bepalen wanneer ritten op verschillende tijden van de dag moeten beginnen/eindigen, en nog meer micromanagementopties zoals het ontwerpen van je eigen unieke busroutes.



    Al met al is Cities: Skylines - Mass Transit een ongelooflijk gedetailleerde en uitgebreide DLC-uitbreiding waarmee gamers zich helemaal kunnen storten op het creëren van hun perfecte stad. Met verschillende transportsystemen tot hun beschikking kunnen gamers het ultieme openbaarvervoersnetwerk voor hun stad creëren en daarbij rekening houden met verschillende factoren zoals verkeersstromen, terreintypen en zelfs weerpatronen. Als je op zoek bent naar een echt gespecialiseerde ervaring met veel aanpassingsmogelijkheden en opties om je eigen utopia te creëren, kijk dan niet verder dan Cities: Skylines - Mass Transit.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Cities: Skylines

    Beste prijzen voor Cities Skylines Mass Transit

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Cities: Skylines - Mass Transit

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief