Instant Gaming EU
 
 

Pokémon: Let's Go Pikachu

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sluit je aan bij 's werelds meest geliefde Pokemon in een zoektocht om de beste te worden! Een remake van het origineel Pokemon Yellow, Pokemon: Let’s Go Pikachu! brengt je naar de regio Kanto, een plek waar het wemelt van de wilde Pokemon en tal van Trainers en Gym Leaders, die allemaal streven naar een plaats aan de top. Lukt het jou om boven hen uit te stijgen en naam te maken als trainer?



    Verzamel tot 151 verschillende Pokemon, elk met hun bijbehorende Mega Evolved en Alolan Forms. Verken Kanto om te jagen en wilde Pokemon te vangen. Ontmoet en daag andere Pokemon trainers, Gym Leaders en zelfs Jessie, James en Meowth van het snode Team Rocket uit!



    Maak je geen zorgen-Pikachu blijft aan je zijde en helpt je bij je gevechten. Train hem en level hem zodat jullie samen jullie doelen kunnen bereiken. Als je meer hulp nodig hebt, speel dan met een vriend in multiplayer om te ruilen, tegen trainers te vechten of samen wilde Pokemon te vangen.



    Pokemon: Let’s Go Pikachu! maakt gebruik van het Pokemon Go-systeem, waarbij je met bewegingsbesturing bessen naar Pokemon gooit om ze te kalmeren of Pokeballs gooit om ze te vangen. Je moet goed kunnen mikken en de juiste timing hebben als je ze allemaal wilt vangen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pokémon Let's Go Pikachu

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Pokémon: Let's Go Pikachu

    Reccaman
    Reccaman
    5 feb. 2024 12:43on dlcompare.fr
    Sa reste une pokemon. Super jeux pour la nostalgies et faire découvrir pokemon a nos enfants ^^
    Het blijft een pokemon. Geweldig spel voor de nostalgie en ontdek pokemon aan onze kinderen ^ ^.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief