Instant Gaming EU
 
 

Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Red Pokémon in moeilijkheden in Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX. Het spel, een Nintendo Switch remake van het originele spel, plaatst je in het lichaam van een Pokémon en je komt terecht in een samenleving die geheel door de schattige kleine monsters wordt geleid. Omdat verschillende Pokémon in kerkers in de problemen zijn geraakt, is het aan jou om naar binnen te gaan en ze te redden.



    Stel je reddingsteam samen. Rekruteer andere Pokémon om zich bij je team aan te sluiten. Elke Pokémon kan de vier vaardigheden gebruiken die hij kent. Je zult moeten bedenken welk lid geschikt is voor de taak die je gekozen hebt en de kerker die voor je ligt, om je missie te laten slagen.



    Train je leden. Je kunt niet slagen in beroepen zonder beter te worden. Bouw je leden op door teamkampen te bouwen waar je Pokémon kunnen schuilen en hun vaardigheden kunnen trainen.



    Duik in kerkers. Verken verschillende soorten kerkers om gestrande Pokémon te redden. Vecht tegen andere vijandige Pokémon in turn-based gevechten. Gebruik je kennis van de sterktes, zwaktes en zeldzame eigenschappen van Pokémon om de overwinning te behalen.



    Vraag online hulp. Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Als je er tot over je oren in zit, stuur dan een online reddingsverzoek waar andere spelers op kunnen reageren. Dus pak Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX op en begin met het redden van de gestrande Pokémon. Ze rekenen allemaal op je!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief